בדיקת ביוץ מראה הריון? כנסו בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות הרבה מאוד זמן שלא כתבתי כאן, אבל אני מתעדכנת בכל הנעשה :)
    בהמשך לבדיקות ביוץ...
    היום עשיתי בדיקת ביוץ ולהפתעתי 2 פסים כהים ונראים היטב.
    הווסת האחרונה שלי הייתה ב 2.3 ו הביוץ היה בסביבות ה25.3 כלומר עכשיו אני 14 יום מהביוץ ...
    יש לי תחושה לגמרי שאני מקבלת מחזור כל רגע... וכלום, אבל בכל זאת , לא מוזר?
    מה אתן אומרות?
    האם עוד מישהי חשה כאיל היא עומדת לקבל? ואם למישהי יש משהו להיד לגבי הבדיקת ביוץ אני יותר מאשמח..
    בא לי שזה יהיה זה כל כךךך!!

Lironle
10 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    קודם כל אם את כבר 14 יום אחרי ביוץ הייתי מציעה לך לעשות בדיקת הריון..
    בקשר לבדיקת ביוץ זה יכול להיות כן ולא.. לא אישית זה לא הצליח ולחברה שלי כן!
    וגם אני כמוך מחזור אחרון 07.03 ומרגישה כאבי מחזור כבר שלושה ימים ועדין לא קיבלתי.. מחכה למחר.. בהצלחה לנו
  • loli האם את ניסית לעשות את הבדיקת ביוץ עכשיו? או האם בעבר בדיקת הביוץ הייתה חיובית ובכל זאת קיבלת מחזור?
    Lironle
  • עכשיו כבר ניסיתי בדיקת הריון ויצא לי שלילי..
    אבל כן לפני חודשיים בדקתי ביוץ יומיים לפני קבלת המחזור ויצא לי חיובי בבדיקה
    ואחרי יומיים קיבלתי ובכיתי יומיים!!
  • היי,
    אני כמעט כמוכן..
    מחזור אחרון ב9.3
    כבר כמה ימים שיש לי כאבי ראש ויומיים שיש לי בחילות ורפלקס הקאה
    (סורי על התיאור)
    היום עשיתי בדיקה ביתית ויצא שלילי..

כנראה שצריך עוד קצת סבלנות עד לשבוע הבא

בהצלחהה

• את מקבלת טיפול הורמונלי? יש תרופות שנראות כמו תוצאה חיובית בבדיקת ביוץ כי הרמה גבוהה עדיין בגוף.

לי הייתה בדיקת ביוץ חיובית ביום שהייתי אמורה לקבל מחזור וזה אכן היה הריון. לא קיבלתי תרופות באותו חודש ובחודשיים שקדמו לו.

ההורמון של הביוץ (LH) דומה להורמון ההריון (HCG), בגלל זה בדיקת ביוץ יכולה לפעמים לגלות הריון.

• עדיף לעשות בדיקת דם.
  • סליחה שאני מתערבת
    אבל ממתי אפשר לעשות בדיקת ביוץ בשביל לראות היריון? אפשר לעשות שבוע אחרי הביוץ וזה יתן תשובה?

אדררר

• לא. בעקרון המינימום לבדיקה חיובית זה 10 ימים אחרי הביוץ. לפני זה לא תראי כלום.

• היי ערב טוב עשיתי בדיקת ביוץ מקודם אני אמורה לקבל עוד 4 ימים
  • היי ערב טוב עשיתי בדיקת ביוץ מקודם אני אמורה לקבל עוד 4 ימים
    יש מצב שבדיקת ביוץ מראה תוצאות שיש הריון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה