היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ילדתי לפני 4 שנים באסף הרופא והייתה חוויה טובה , אך לאחרונה אני שומעת כל מיני סיפורים על כך שמחלקת היילוד לא ממש טובה לאחרונה . חוסר אכפתיות, מחסור בחדרי לידה (נשים יולדות במיון יולדות), אשפוזים במסדרונות וכו' מה אתן אומרות?
6 תגובות
עמוד 1
אני אומרת שתלכי לעשות סיור בחדר לידה ותתרשמי לבד מהצוות ומהמצב במחלקה. לכל אחת יש חוויה שונה וראיה שונה למצב הנתון, כך שכל אחת תגיד לך משהו שונה
לא יודעת אם זה באיזור שלך אבל אני ילדתי במעייני הישועה צוות מדהיייייים , מקצועי, אכפתי וקשוב אין ספק שאת שאר הלידות בע״ה אני ילד שם
זה תלוי מאד גם על איזה צוות את נופלת. שמעתי לא מעט נשים שילדו יום אחרי יום, זו הייתה מרוצה וההיא ממש לא. זה גם תלוי על איזו תקופה... יש ימים של עומס ויש של רגיעה. זה מאד תלוי.
אני ילדתי בקפלן, עם נהוראי הייתי מרוצה כי לא ידעתי משהו אחר עם תהל הייתי מרוצה פלוס! הייתה לי מחלקה טובה וצוות נהדר.
גיסתי וחברה שלי טובה ילדו בקפלן. שתיהן היו ממש ממש מרוצות אבל שוב כמו ששירה אמרה תלוי על איזה צוות את נופלת
אני חושבת שכל זה עניין של מזל של מי נופלת עלייך באותה משמרת ומי הרופא התורן וכו'.. אני ילדתי במעיני הישועה, מרוצה מכל רגע... הצוות, היחס, המשפחתיות, המקצועיות... אפילו האוכל... הכל נקי ומטופח. בעז"ה אלד רק שם. ואני לא היחידה... עוד הרבה הולכות לשם שמכירה ולא רק חרדיות.
l]
וולפסון! מחלקת יולדות שם מעולה שהייתי הספיקו להתחלף שלוש משמרות ובכל משמרת הצוות היה ממש ממש טוב