השאיבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב השאיבה ביום רביעי, אמרומלי להזריק דקפפטיל במקום אוביטרל אני לא יטדעת למה, נקווה לטוב. וגם רציתי לומר לאם תודה עלמעל המילים החמות, אני נעזרת בכם כל כך הרבה, וכל עך ברבה יותר רל לעבור דברים כש את יודעת ש את לא איזה פריקית ושגם אחרים עוברים את אותם הדברים. בקיצור תודה בנות
8 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה בהצלחה בשאיבה .... תחזרי משם עם שלל .... ותעדכני

מתרגשת בשבילך , ומזדהה עם כל מילה שכתבת ...

נשיקות

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • היי אלה,

קודם כל בהצלחה
    אמרו לך להזריק דקפפטיל כי כנראה יש הרבה מאוד זקיקים ורמת הורמונים גבוהה, והם רוצים למנוע מצב של גירוי יתר. דקפפטיל גם גורם להבשלה של ביציות, אבל מונע אפשרות של גירוי יתר, אז אין לך מה לחשוש.

בהצלחה!
  • אלה זה נשמע ממש טוב. מחזיקה אצבעות. ואל תפחדי הם מאוד מנוסים וישנחהם דרך לשמור שלא תבייצי קודם. בהצלחה!!!
  • בהצלחההההההההה

ליטלילי

• היי מתוקה

שיהיה המון המון בצלחה!!! גם לי נתנו דקפפטיל במקום אוביטרל....

שוב בהצלחה
    לילך
  • אלה שיהיה בהצלחה!!!!

Boten
  • שיהיה המון בהצלחה

תעדכני!
  • אלה בהצלחה יקירה!

אפרסקית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה