אוכל- מה מותר מה אסור ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בהריון הראשון הקפדתי על כל פיפס
    לא אכלתי כבד, לא סושי, לא ביצה רכה וכו' וכו'

בהריון הזה אני לא כל כך שומרת
    [URL=http://www.lovetextlive.com]
4 תגובות
עמוד 1
  • אני בהריון הקפדתי ממממש על כל מה קהייתי אוכלת ושותה,
    חח אמא שלי כבר התעצבנה עליי
  • מה רע בכבד אווז? וסושי צמחוני?
    אני חיה על סושי.

אני אאאמממ לא כל כך מקפידה..... לצערי.
    זה ישמע הזוי אבל אני אוהבת בטרוף בשר טחון של קציצות כשהוא עדיין לא מבושל.
    וכם עוגות ועוגיות כשהם עדיין בצק....

• שמעי, בסופו של דבר כל ההזהרות האלו הן בשביל למנוע את הסיכוי לחלות, ולא את החולי עצמו
    אם תאכלי ביצה רכה זה לא אומר שתהיה לך סלמונלה, זה רק מקטין את הסיכוי לחלות.
    אגב, על כבד אין איסור כל עוד הוא מבושל. בתקופה שההורים שלנו היו בהריון איתנו, אפילו אמרו להם לאכול מנת כבד אחת לשבועיים בשביל הברזל הרב שיש בפנים.
    על סושי אגב, ההזהרה אינה בעיקר בגלל הדג החי כפי שכולם חושבים, אלא בגלל האצה המלאה בחומר שגם ככה במצב רגיל יש מעבר לכמות היומית שעל אדם בוגר לאכול. (לא זוכרת בדיוק אם זה אבץ או יוד)

מה שחשוב זה לשמור על עצמנו בשביל העוברים שלנו.
    אם את חושבת שמה שאת עושה זה בסדר, זרמי עם זה כל עוד זה לא סיכון ממשי לעובר
  • ברור שהכוונה לא לפגוע בשום אופן בעובר, פשוט הרגיש לי פתאום שמהריון להריון פחות מקפידים, זה כמו שאומרים שבילד הראשון אנחנו פחדנים ומגוננים על כל דבר קטן ושהילד השלישי מגדל את עצמו חחחח
    לגבי כבד אווז- בגלל שהוא לא לגמרי צלוי/ עשוי אומרים שזה לא טוב...אני יודעת.....
    [URL=http://www.lovetextlive.com]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה