התחלנו אתמול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טעימות. הסיבה שהתחלנו זה כי היא הראתה רצון, אחרת הייתי ממשיכה עם הנקה בלבד עוד חודש-חודשיים (היא בת חצי שנה). בשלתי לה קישוא וריסקתי אותו, נתתי לה, היא עשתה פרצוף נגעל וירקה. השאלה היא האם כל התינוקות עושים ככה או שהיא לא בשלה לזה עדיין...
9 תגובות
עמוד 1
  • הייתה סיבה שהתחלתם רק עכשיו? בדרך כלל
    מתחילים בגיל ארבעה חודשים
  • גיל ארבעה חודשים לי אישית נראה מוקדם מדי. גם עכשיו עשיתי זאת לא בלב שלם

כל ההנחיות האלה משתנות חדשים לבקרים, לא נראה לי שמערכת העיכול שלהם מתעדכנת בהתאם, לכן (ולא רק לכן) אני מעדיפה לזרום עם האינטואיציות שלי..
  • אין לי נסיון בנושא אבל שמעתי כמה וכמה פעמים לאחרונה ששינו את ההנחיות לתת טעימות מגיל 6 חודשים.

תמרה, אולי הילדה פשוט לא אוהבת קישוא??

• לא בהכרח שתאהב לאכול משהו במרקם שונה מחלב אם שרגילה אליו כחצי שנה (זה הגיל אם הבנתי נכון)
    ובלי שום קשר, קישוא זה לא בדיוק ירק שגם מבוגרים אוהבים....
    אני הייתי ממליצה לנסות עם גזר מבושל, הוא מעט מתקתק ויכול להיות שכן תאהב את זה
    מה עוד, קראתי שלפעמים יש צורך בפגישה עם המרקם והטעם כ 15 פעמים עד שהילד אוהב את המוצר.
    ועוד משהו שקראתי היום, לא יודעת עד כמה נכון - אם מוותרים לילד על הטעם שאינו אוהב ונותנים לו משהו אחר, הוא יכול להבין שכנראה זה אינו חשוב וניתן לוותר עליו. לכן חשוב לנסות מספר פעמים לפני שמוותרים סופית.
    אז אני מציעה לך לנסות עוד מספר פעמים לפני שאת מוותרת סופית

בהצלחה
  • לא קראתי את התגובות
    אבל לדעתי קישוא זו התחלה די מרה (תרתי משמע)
    תתחילי בבטטה או דלורית
    סיפתח יותר מתוק וטעים

גם אצלי לא היה להם נעים בפה בהתחלה
    וזה בסדר במיוחד שהיא יונקת
    תציעי יומיים רצוף עד שתתרגל

• וואו אני כל כך מזדהה איתך, גם אני לא הרגשתי שנכון לי להתחיל טעימות בארבעה חודשים, תחושת הבטן שלי אמרה שזה מוקדם מדי ורציתי לחכות עד חצי שנה אבל אז הבנתי שיש הבדל בין ילדים יונקים לכאלו שלא, ושלי לא יונקת אז התחלתי בחמישה חודשים.

גם אני חושבת שקישוא הוא הארד קור
  • גם אנחנו התחלנו השבוע.
    עדן אחלה דווקא יפה בטטה וגזר!

• לדעתי יש פה שני דברים: היא גם לא רגילה/לא מכירה בכלל למשהו אחר מחלב וגם זה לא טעים באמת. רק קישוא גם אצלינו לא הלך, זה מגעיל, תוסיפי לה גזר/בטטה/דלעת. לוקח הרבה זמן להרגיל אותם לאכול דברים כאלה, זה לא פשוט, עד שתוכל ארוחה כזאת יקח זמן. צריך לנסות כל יום לתת טיפה טיפה, אבל משהו יותר טעים.
  • תתחילי עם בטטה, גזר, דלורית אבוקדו, תפו"א, עוף...
    קישוא מעט מר אני חושבת.
    ההנקה יחסית מתוקה ופתאום את נותנת לה משהו פחות טעים בשבילה..
    לאט לאט עם התחלה קצת יותר מתוקה :)

בהצלחה.

l]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה