איך ממשיכים הלאה!! אוףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות! כרגע קיבלתי תוצאות בטא יצא לי רק 9! אני בדיכאון! אני בעבודה לא מסוגלת לתפקד!! כרגע אף אחד לא מעניין אותי!!! בא לי לעוף מפה הביתה להיכנס למיטה ולא לצאת ממנה כמה ימים!!!!! דייי למה אנחנו לא מצליחים ?!!!! למה הכל בא לי תמיד קשה?!!!!! הייתי כל כך אופטימית זהו!!! אוףףף מתוסכלת ומדוכאת!!!
9 תגובות
עמוד 1
  • שירן, כמה ימים את אחרי החזרה/ הזרעה?
  • היי עדי. אני 16 יום אחרי החזרה. ועדיין לא קיבלתי ... זה הגיוני?
  • נשמה אני יודעת כמה זה מבאס בדיוק לפני שובעיים ישבתי על תוצאה דומה ובכיתי,קחי את הזמן שלך להרגע , אל תשכחי את לא לבד אנחנו פה מחבקות ותומכות,לי היה הרבה מזל כי ביום של המחזור (שזה היה יום אחרי בטא) ישר התחלתי סבב חדש.
    אז פשוט תאמיני שהסיבוב הבא הוא כן שלך והפעם תצליחי.אסור לנו להפרק ליותר מדי זמן יש לנו משימה חשובה.
    אני מאחלת לך הרבה הרבה כוח וסובלנות ובעזרת השם בפעם הבא בטא מהממת.

• ליטלילי

• קבלי חיבוק גדול... את יודעת שהיןמיים האלו הם בשבילך. בשביל ליות עם עתמך ומה שאת עוברת עכשיו.. אחכ אוים וממשיכים אבל קודם מותר להיות עצובה ומתחת למיטה..
    דברי עם הרופא לגבי התוצאה.. יתכן שזה משמעותי לגבי ההמשך
  • היי שירן יקרה.

כששמעתי את השלילי בהפרייה הראשונה חשבתי שהשמיים נפלו עליי. הייתי כל כך בטוחה שיהיה בסדר ופתאום הכל היה לא בסדר ואפילו גרוע.
    אני כל כך מבינה מה את עוברת זה כאב שאי אפשר להסביר במילים. אבל ממשיכים כי אין ברירה. אז עוברים ימים קשים, הרבה בכי, הרבה מיטה והרבה הסתגרות בבית ובעצמך אבל קמים חזקים לקראת הטיפול השני וב"ה האחרון.

לכולנו יש ימים לא טובים ורגעים של נפילה אבל אני מאמינה בכל ליבי שלכולנו תהיה בשורה משמחת בקרוב, רק להאמין ולא להתייאש!!! אני יודעת שכרגע זה נשמע הכי רחוק ממך וגם לי שבוע שעבר היו ימים קשים אבל שוב, אין לנו ברירה.
    קחי לך כמה ימים להתבאס ולהיות עצובה עם עצמך וקומי לעבר טיפול חדש.
    אנחנו לצדך בימים האלה ומחזיקות לך אצבעות חזק חזק להיות לצדך ברגע המשמח.

שולחת לך מלא חיבוקים בינתיים

לילך
  • הי שירן ...

אני הייתי במקום שלך בשישי האחרון, ואכן יומיים לוקח להתאושש , פחות או יותר... הרבה מזה תלוי בך, ובכמה את עוזרת לעצמך לצאת מהמצב הנפשי הזה .

זה כואב, ומעליב, ואני הרגשתי שהגוף שלי בוגד בי ... ולא ברור לי למה. זה נורמלי להרגיש את מה שאת מרגישה, וזה בסדר להיכנס למיטה ולא לצאת ממנה כמה שעות ....
    אבל , חשוב שתדעי לעצור את זה ולא להמשיך ככה הרבה זמן, כי כמו שאלה המקסימה כתבה , יש לנו משימה חשובה .

שולחת לך חיבוקים חמים, הכי תומכים שאני מסוגלת להעניק. מזדהה עם התסכול שלך , ומאחלת לך הצלחה בטיפול הבא .

תן לאהבה שלך להוביל אותך

• מבינה אותך טוב מאוד בתור מישהי שקיבלה בטא כזו ויותר מפעם. ברור ששום דבר אחר לא מעניין אותך עכשיו, זה לגמרי טבעי. קחי את הזמן שלך להירגע ואגור כוחות. ולגבי הקושי... נכון שזה לא בא לנו בקלות אבל מניסיון אני יודעת שכל דבר שבא לי קשה בחיים ועבדתי קשה כדי להשיג אותו, ידעתי להעריך יותר אחר כך והבנתי שבאמת היה שווה לחכות לו.
  • תודה בננות. כיף גדול שיש אתכן. ושיש מי שמבין אותי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה