בדיקת קולפוסקופיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב, לפני כחודש לאחר קיום יחסים היה לי דימום (כרגע אני בשבוע 12 להריון) הפנו אותי לרופאה במיון שמיד הפנתה אותי לעשות תרבית שתן ובדיקת פאפ, תרבית השתן יצאה שלילית והפאפ יצא תקין אך הרופא נשים שלי המליץ לי על מנת שנהיה בטוחים שאכן הכל בצוואר הרחם תקין לעשות בדיקת קולפוסקופיה. הבנתי שזאת בדיקה שטחית אבל שיכול להיות דימומים ותחושות לא נעימות לאחר מכן , האם אני חייבת לבצע את הבדיקה הזאת? האם הבדיקה יכולה לגרום נזק להריון לעובר? אשמח לתשובה ??
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הבדיקה לא מזיקה להריון ו/או לעובר
    איני יכול להחליף את שיקול דעתו של הרופא שלך ולכן לא ראוי שדרך הפורום אני אמליץ לך בעד או נגד הבדיקה

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה