היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יאאאא מאמוש קוראים את האושר וההתרגשות בין מילותייך! כמה כיף!!!!!!! במיוחד לאור מה שעברת בשקיפות (זוכרת כאילו זה היה אתמול) וביום האתמול... כמו שאמרתי שהכל יהיה כפרה רק בריאות ונחת!
ובן פורת יוסף שרק ימשיך ככה 555
חיבוק
וואיייייי איזה מרגשששש! איזה יופי שהכל בסדר ותקין, אני מאחלת לך להעביר את שאר ההריון על מי מנוחות. מודה שעשית לי חשק להכנס להריון
איזה כיף לשמוע שהכל בסדר מאמי !!!
איזה מרגש זה לראות אותם עושים דברים , בשבילנו זה הכל.
מאחלת לך המשך מהנה , ושיגיע הרגע המיוחל. שימשיך ככה תקין עד הסוף!
איזה כיף ומרגש!!
איזה כייף רחלי , איזה מרגש. תודה לאל .
55555 שימשיך קל ותקין!!!
תודה רבה לכל הבנות המדהימות. שמחתי לשתף אתכן בתחושותיי אין אושר יותר גדול מזה!
איזה כיף !
ב"ה.. ב"ה.. בלע"ר שימשיך תקין ובריא
l]
איזה מרגש!!!! שרק ימשיך כך !!! אמן!!
ברוך השם!!!! אושר אושר אושרררררר וגם לגמרי הקלה! איזה טוב לשמוע שהכל בסדר עם הבונבונירה
שימשיך כך!!! הריון תקין ובריאאאאאאא בעזרת השם [
איזה כיף! באמת מרגישים את האושר שלך דרך המילים! שתמיד תרגישי ככה.... את עושה לי חשק הלוואי ותגיע כבר הסקירה שלי..
תודה רבה יקרות שלי! מאחלת לכל אחת ואחת מכן לחוות את האושר המדהים הזה שאין לתאר אותו אפילו עם מיליוני מילים! יאלה נשאר רק העמסת סוכר והערכת משקל
שגם את זה וגם זה תעברי בתקינות ובקלות מאמי.
מאמי כל כך כיף לשמוע שברוך השם הכל בסדר עם הנסיכה הקטנה
תודה תודה רבה לכן יקרות.
יאא אני קוראת את מה שכתבת וכולי מתרגשת חחח מקווה שבההמשך יהיה מלא אושר כמו עכשיו!