סקר לידה שלישית... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן... אני לקראת לידה שלישית ב״ה שבוע 35+4 , יש כאלו שאומרות שהלידה השלישית היתה הארוכה מכולןןן כלומר סחבו ממש עד הסוף... בשתי הלידות הקודמות שלי ילדתי בשבוע 39 , מה אתן אומרות???
13 תגובות
עמוד 1
  • אין לי ניסיון ממשי אבל מקווה שלא

• לדעתי אין קשר
    הכל זה עניין מתי היה הביוץ שלך (הסיבה לשבועות נוספים זה בגלל ביוץ מאוחר -ודברים נוספים שלא קשורים למספר לידה )
    גם אני בשתי הלידות ילדתי בשבוע 39 ויש לי ביוץ מוקדם מאוד ולפי הביוץ שניהם היו שבוע 40 בדיוק!
    לידה קלה
  • אצלי המחזור אורך 25 ימים כלומר הביוץ ביום ה-11/12 .
  • מעניין. לא מאמינה שיש אמת בדברים אבל גם גיסתי בילד השלישי סחבה הכי הרבה...

• אין לי ניסיון ממשי... אולי אוכל לעדכן בעוד מספר ימים.
    לידה ראשונה 41+5
    לידה שניה 39+5
    הריון שלישי, היום 39+4 ועדיין אין סימני לידה באופק...
  • אני מכירה מישהי שילדה תינוק שלישי לאחרונה ואת כולם סחבה סדר גודל של אותו הדבר 40 +- כמה ימים

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • החברה שלי ילדה את שלושת הילדים שלה בול בשבוע 40, אבל הלידה השלישית הייתה הרבה יותר ארוכה מהשניה שהייתה הכי קצרה.
  • אעדכן באוגוסט
  • לידה ראשונה בשבוע 38 אורך של 45 דקות ללא אפידורל
    לידה שנייה בשבוע 38 אורך של שעה וחצי עם אפידורל
    לידה שלישית בשבוע 36 אורך של שעה וחצי עם אפידורל

• אז ככה:
    עם הראשון הרגשתי מיעוט תנועות בשבוע 40+1 אחרי חצות בשבוע 40+2 עשו לי סטריפינג בפתיחה של חצי, שש או שבע שעות אחרי הגיעו הצירים ובערב ילדתי.
    עם השנייה התחילו צירים בסוף שבוע 38, אחרי שלושה ימים ביום שישי בלילה יצאנו מההורים של בעלי ובמדרגות התחילו צירים כואבים. בדקו פתחיה 1.5 שהתפתחה תוך שעה ל2 וחצי. במיון יולדות לא ממש התלהבו מרעיון של עדר לידה, אבל בגלל שהיה ריק בחדר לידה ובכיתי מכאבים הכניסו אותי לחדר לידה - לא התפתח כלום אז זירזו בפיטוצין ואח"כ בישיבה כשהרגליים מקופלות לכיוון הבטן- לא היה נוח וכאב אבל זירז ממש את הלידה- ילדתי בשבוע 39+2.
    הילד השלישי לקח לו את הזמן- כל ההיריון היתה לי הרגשה שאני אלד בשבוע 38- אבלל ההרגשה הזו נשארה בגדר חלום וההריון נמשך, נמשך ונמשך כמו נצח. בשבוע 41 בדיוק, אחרי שנמאס לי ההתמהמהות של ביקשתי שיעשו לי סטריפינג. לי בשלוש בצהריים סטריפינג בפתיחה של אחת וחצי, אחרי שעתיים בערך עלה ל2 וחצי עד הלילה. פתאום בשעה שתיים וחצי לפנות בוקר התחילו צירים כואבים מאוד שגרמו לי העיר אפילו את חדר המתים מוולפסון מרוב שצרחתי מכאבים ובשעה עשר אחרי לידה כואבת מאוד וקשה ילדתי את המלך שלי בשבוע 41+1.
    את כולם ילדתי בזירוז ורק בלידה השנייה באתי עם צירים מניין באיזה שבוע הייתי יולדת את הבכור והצעיר ללא הזירוזים.....
    בסוף זה יקרה תלדי בקרוב ותהיי אמא לשלושה ילדים מדהימים- שיהיה בשעה טובה וקל!!!
    [center]
  • אני יכולה להעיד, לא מהנסיון של הולדה בעצמי,
    אלא מתוקף היותי שלישית במשפחה(ואחרונה), אחרי שני בנים, נולדתי בשבוע 34-35 (אמא שלי לא בטוחה), וגם נולדתי במשקל 3.900, אז הייתי ממש מוכנה ובשלה לצאת:)). אחיי הגדולים, נולדו אחרי שבוע 40.
    אז אני לא בטוחה שזה נכון ששלישים נולדים מאוחר יותר מהקודמים
  • לידה ראשונה: 40+1
    לידה שניה 39+6
    לידה שלישית 39+4
    והלידה השניה היתה הכי מהירה
    לידה קלה
    מירי

• מירי, דיברתי עלייך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה