היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום שטחחתי עם הרופא ואמרתי לה שאני מאוד מתוחה ולחוצה היא אמרה לי שמצב ל מתח גרם ליצור של קורטיזון וזה מאןד מאוד פוגע בהצלחה של הטיפול. לא נכנסה לפרטים יותר מדי אבל רק שנדע שכל המתח בזה רק מפריע לנו. בהצלחה לכולם
2 תגובות
עמוד 1
זה נכון מאוד.. עדיף לשמור על רוגע. לחץ לא תורם לכלום...
למרות שחודש שעבר כשנקלטתי היה חודש מאוד מתוח ומכעיס וקשה מבחינתי...
אז..... כך או כך.. תמיד צריך לקחת נשימה ארוכה ולחייך
בהצלחה
ליטלילי
איזה מבלבל זה ... מצד אחד ידוע לכולם שמתח הורס את הסיכוי להיכנס להריון , מצד שני, אומרים שאין מחקרים שמוחיכים שזה אכן כך
אני מאוד בלחץ ובמחינתי זו הסיבה העיקרית לחוסר ההצלחה שלי , אבל חברה מספרת לי שהיא נקלטה להריון שלישי באופן טיבעי, בחודש הראשון שהיא ניסתה, בתפר שבו היא עברה לגור אצל ההורים שלי עם בעלה ושני הילדים , מכרה את הדירה שלה , בנתה בית חדש, וטסה לחופשה בחול... היא נכנסה להריון לפני הטיסה לחול ... א אני כבר לא יודעת מה עושה הלחץ ... אולי הוא משפיע על כל אחת אחרת ... תן לאהבה שלך להוביל אותך