היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה מלבישים? שכבה אחת ארוכה? 2 שכבות ארוך ודק? שכבה קצרה ושכבה ארוכה? אני לא יודעת :/
מזכירה שאני גרה לי ירושלים אז טיפה יותר קריר פה.. אבל בימים האחרונים ממש חם!!
6 תגובות
עמוד 1
מצטרפת לשאלה :)
אנחנו עדיין עם בגד גוף גרביים ואז אווירול דק מכותנה . אבל הוא עדיין רק בן חודשיים . בטח עוד שבוע שבבית יהיה חמים יותר נעבור לשיכבה אחת אווירול ללא בגד גוף . http://www.holdthatpic.com/
אני גם כרגע שמה שתי שכבות ארוכות אבל דקות.. הבית נשאר קריר מהלילה.. וכשאני יוצאת נראה לי מוגזם רק שכבה אחת.. מקווה שאני לא מבשלת אותה
האמת שכבר כמעט שבועיים אני מלבישה בשכבה אחת דקה . לאחרונה אני שמה לה מכנסיים וחולצה - לא בגד גוף, אז במקרה הזה אני שמה בגד גוף קצר מתחת, שהבטן לא תהיה חשופה גרביים היא בקושי מכירה, אם אני שמה אז דקות
אותה דילמה... לרוב שתי שכבות ארוכות, ובימים שהיה ממש חמים שמתי שכבה אחת. כל הזמן נוזפת בבעלי שתוך כדי החלפה משאיר אותה הרבה זמן בלי מכנסיים כי "ככה כייף לה". באמת נראה שכייף, אבל עדיין לא שיא הקיץ
~~ענת~~
אנחנו כבר קרוב לחודש עם שכבה אחת בבית מכנס וחזיה עם תיק-תקים למטה.. בלי גרבים כבר שבוע-שבועיים שעם שכבה אחת גם בחוץ תמיד יש איתי שמיכה דקה ונעימה בדר״כ מכסה אותו רק כשאנחנו בצל ויותר קריר...