חודש של הפסקה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • החודש אנחנו בהפסקה. היום קלטתי כמה זמן לא נדקרתי רצתי הזרקתי חיכיתי בתור מתנתי לתוצאות המתנתי לרופא קיבלתי הנחיות וכו...
    וזו הקלה. למרות שלא רציתי. יחד עם זאת קשה לי לא לחשוב שהייתי אמורה ללדת עכשיו. והרצון גבר להיות בהריון וההמתנה לילד מכאיבה.
    אפילו שלא עשינו שום התערבות החודש יש תקווה. שאני מנסה להדחיק לגמרי לגמרי ולומר לעצמי שאין כמעט סיכוי להיקלט.. וביומיים האחרונים אני מוצאת עצמי סופרת את הימים עד למועד הווסת.. ההמתנה הזו עדיין קשה. ויש לי עוד ארבעה ימים!
    מקווה שאצליכן טוב
12 תגובות
עמוד 1
  • לפעמים החודשים האלה קשים אך טובים כאחד.

הלוואי שזה יהיה חודש אחרון של התחבטויות וחודש לפניי תחילתם של 9 חודשים עגולים מאוד שיסתיימו בידיים מלאות!!

ליטלילי

• אולי אני עדיין לא מספיק זמן במעגל אבל לי חודשי המתנה האלה קשייים במיוחד טם אני לא עוברת מטיפול לטיפול אני מתחילה להכנס לדיכאון ולממבי רוח. בכל מעקאה נשמה בהצלח הבסיבוב הבא
  • הי קרן אור,

גם אני בחודש הפסקה ... אומנם עדיין בוסת אבל גם אני כמוך פתאום עולות לי מחשבות לראש של כמה חופש יש לי כרגע, כמה לא נוגעים בי, לא בודקים אותי, לא עוקבים אחרי, כמה אנינלא במתח, במרטון של ריצות ובדיקות, ומחשבות ..... מתי תהיה השאיבה, כמה זקיקים יהיו, .....

לא רציתי את ההפסקה מצד אחד. מצד שני , מניסיון העבר שלי עם הזרעות והורמונים אני מבינה שאין מנוס אצלי מחודש הפסקה, לחזור להרגשה נורמלית ולא מוטרפת.
    ובאמת טוב לי עם ההפסקה הזאת ... כי כיף לי בגוף. אבל ההמתנה לחודש הבא, לטיפול הבא , היא קשה. המחשבות הולכות לכיוון של ״הפעם אני אייצר מעל חמש ביציות, אין מצב שאני לא נקלטת בטיפול הבא״ ... אני לא רוצה לחשוב על כישלון נוסף .... וזה קשה, זו מחשבה שמכניסה המון חרדות ...
    אז , יש צד חיובי ויש צד שלילי...עכשיו תלוי על מה מסתכלים.

אם לא יבוא לך טיבעי החודש, אני מברכת אותך , ומאחלת לך מכל הטוב שאני מסוגלת לגייס מבפנים, שתהיה לך בטא חיובית במחזור הטיפולים הבא.
    תן לאהבה שלך להוביל אותך

• תודה רבה בנות יקרות..
    ליטלילי מהממת מה שלומך???? איך את מרגישה?
    בהצלחה לכולנו..
  • היי קרן אור! גם אני החודש בהפסקה (חודש שלישי בלי הורמונים) מבינה אותך מאוד מבחינת החודש, בחודש הראשון כל כך קיוותי שזה יצליח טבעי למרות שהיה לי ברור שאין מצב, שאין לי ביציות טובות בלי הורמונים.. אני חושבת שאנחנו חייבות אץ ההפסקות האלה לגוף שלנו, לעצמנו. קצת שקט מהבדיקות שם, אולטרסאונד וזריקות.. גם זה קצת מרגיע מהלחץ, לא?!
    תעודדי שהחודש הבא לא ייצא לך על פסח וככה הוא לא יתבטל :-\ (מה שקרה לי החודש...)
    מאחלת לך הצלחה רבה בקרוב, בטא מטורפת ולידה אמיתית במצב תקין בעוד 9-10 חודשים..
  • גם אני התחלתי לפני שבוע חודש הפסקה ...
    מרגיש קצת חודש "מבוזבז" כי אם לא נקלטנו טבעי שנה אז מה הסיכוי..
    מחכה כבר להתחיל טיפול נוסף בהזרעה בחודש הבא!

חייבים סבלנות ואמונה.
    הצלחה
  • היי מתוקה, מאחלת לך, לכולנו, שבשנה הבאה נחגוג את חג הפסח עם בייבי קטן משלנו. קבלי חיבוקים ואמן ותגלי הפתעה בחודש טבעי.... גם אם לא תמלאי מצברים וב״ה תבשרי לנו על בטא מהממת וענקית.

לילך
  • כן.. כנראה שכולנו חצויות בעניין הזה-מצד אחד צריך הפוגה מצד שני לחוצןת על בזבוז זמן..
    מי זוכר שפעם לקחנו גלולות
    חסרת סבלנות את בהפסקה שלושה חודשים? זה מעולה לנקות את הגוף...
  • תכלס שכחתי מהגלולות.
    זה מצד אחד מעולה לנקות את הגוף ומצד שני מבאס ברמות מטורפות. אם המחזור היהי מגיע באיחור של יומים (ולא מקדים ב3 ימים) הייתי מתחילה כבר החודש טיפול! חודש קודם גם סתם לא התחלתי טיפול בגלל התורים הארוכים לרופא והצילום רחם. אני מתוסכלת בטירוף מזה, מקווה שיהיה בסדר :-\
    בהצלחה!
    שיר (:
  • בטוח שיהיה בסדר!!
    פסח זה חג של ניקיונות.. ננקה את הגוף והנפש..(:
  • גלולות...

את האמת לומר לכן בננות אם הייתי יודעת שאני אהיה אי פעם במצכ כזה לא הייתי לוקחת מלכתחילה...

כל התקופה לפני בעלי והנישואין פחדתי להיכנס בטעות..

עכשיו שאני מנסה כבר מעל לשנה (והפסקתי את הגלולות עוד לפני שהתחלנו בכלל) זה לא מצליח...

צחוק הגורל

קרן אור לא נשאר לך עוד הרבה.. מאחלת לך הרבה הצלחה הסבב הזה..

אני מאמינה שכל עכבה לטובה לכן אי אפשר לדעת מה יהיה בהמשך.. בעזרת השם תבשרי לנו בקרוב מאוד על בטא מהממת!

אפרסקית
  • היי בנות

גם אני ובעלי אמרנו אותו דבר
    לקחתי גלולות במשך שמונה וחצי שנים
    ופעם אחת בתחילת הקשר שלנו לקחתי פוסטינור כי הקונדום נקרע ופחדתי להיכנס להריון
    ועכשיו שרצינו לקחת לנו 3 שנים להיכנס

אמרתי שאם זה לא יהיה קיסרי שאסור שנה להיכנס להריון, אני לא שומרת ואם יהיה הריון אז שיהיה הריון גם אם יהיה פער קטן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה