איך מרדימים תינוקת שלא קולחת מוצץ??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מיואשת!!!.....
8 תגובות
עמוד 1
  • היי פשוט אל תתני לא להירדם על הציצי תרגילי אותה שהציצי זה אוכל בלבדוהכי גרוע אל תרגילי אותה לדברים שאחכ תצטערי כמו נידנודים וכל זה היא תתרגל וזה כל הזמן יהיה ככה ועוד יותר תסבלי
    לגבי המוצץ תנסי יותר מסוג אחד אצלי אישית מאוד אהבו את המאם אבל כל תינוק משהו אחר.
    אל תתייאשי בסוף היא תיקח צריך הרבה סבלנות ולא להתייאש פשוט לשים לה את המוצץ בפה בלי אפשרות לפלוט אתוו החוצה זה קשה יומיים שלושה וזה נגמר.
    בהצלחה

בשורות טובות :))
  • מצטרפת לחברה מעלי
    אל תרגילי לדברים שאחר כך יעלו לך ביוקר (נפשי, לא כלכלי)
    חברה יעצה לי עוד מלפני שילדתי לא להרגיל את העוללים להרגעה עם הקפצות ונענועים, הם מתרגלים לזה מהר וקשה לגמול אותם מכך.
    לגבי מוצץ - אני ממליצה בחום לנסות מספר סוגים.
    אני תמיד אומרת שעברנו מספר סוגים עד שהגענו למיוחל - אוונט, טומי-טיפי, לייף ושניה לפני שהתייאשתי בעלי קנה סרבנים.
    רק אותו הסכימה לקחת.
    אחרי חודש אני החלטתי שאין מצב שהיא נשארת עם המוצץ הזה כי הוא הכי יקר בשוק.
    נתתי לה נוק ומשם יש לנו סיפור אהבה.

חפשי מוצצים במבצע ותנסי אותם.
    המון בנות אומרות שטומי-טיפי נהדר, והמון ממליצות על מאמ וכמובן אוונט שהוא נחשב איכותי גם.
    תנסי את אלו וגם את נוק.
    משהו בטוח יצליח.

בהצלחה
    בלי יאוש!
  • אני מבינה את הכל ומסכימה עם הכל, בתיאוריה.
    בפועל... אם היא צורחת כמו לא יודעת מה, אנחנו לא עומדים בזה ומרגיעים, שזה אומר ידיים, קפיצות וכו'. ברור שזה לא אידאלי, אבל אני לא מסוגלת להניח אותה במיטה או עגלה ופשוט לתת לבכות עד שתרדם...
    ניסיתי מאמ, טומי טיפי, אוונט, סרבנים, ועכשיו יש התקדמות עם המוצץ הכי פשוט של פעם. אבל לא תמיד היא מוכנה.
    אני יודעת שכבר העלתי את הנושא הזה, סורי שאני חופרת, פשוט נורא מתיש כל העסק הזה
  • לצערי טיפ מנצח אין לי..
    וגם אני למרות שממש משתדלת שלא עדיין מנדנדת במיטה
    ולעיתים רחוקות מרדימה על הידיים..
    אני הגעתי למסקנה (אישית בשבילי) שאני מעדיפה לנדנד קצת את המיטה ולא לנדנד על הידיים..
    שלפחות תדע שנרדמים במיטה ולא על אמא..
    גם כשנרדמת בהנקה אני מעירה..

בקשר למוצץ, גם אצלנו לא תמיד לוקחת והרבה פעמים שלוקחת ישר זורקת..
    אבל אני שמה לה על המוצץ חיתול בד שיחזיק, וכשאני שמה אני אומרת לה- לא לזרוק מתוקה, זה טוב מוצץ..
  • אין טיפ מנצח , דווקא לדעתי הכי כיף זה שהם מסוגלים להרדם על הציצי ,לא צריך ידיים ולא נידנודים ולא קפיצות . ,זו תקופה שעוברת ולא חוזרת יותר ,תינוקות צריכים את העזרה הזו להרדם ,לא כולם באופי להרדם תוך שניה לבד ללא ציוץ , יש תינוקות שיותר קשה להם בעולם הזה , תנסי במקום מוצץ אולי חיתול טטרה ,איתמר לא היה לוקח מוצץ בכלל ולא היה נרדם על הציצי ,כנל איתי ,איתמר מאוד אהב לישון עם טטרה בתור כרית וזה היה מרגיע אותו ומקשר אותו למשהו נעים ומוכר ,תמיד בזמן ההנקה הייתה טטרה כדי לספוג את החלב מהצד השני שנוזל בנתיים ,הוא התרגל למגע וברגע שהפסקתי להניק הוא לא נגע יותר בטטרה גם .
    אגב אם היא ממש צורחת ולא נעים לך תני לה את הזרת שלך כמובן שתהיה נקיה ,ממש כמו שעושים להם בתינוקיה כשהם רק נולדים
  • גם אצלי ככה נרדם רק על הידיים ושנרדם מתעורר בשניה ששמים במיטה.אז אני מרימה שוב וככה שנינו ישנים שזה גרוע!
    אני גם בקושי יוצאת איתו מהסיבה הזאת הוא פשוט צורח !!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • גם אצלי ככה נרדם רק על הידיים ושנרדם מתעורר בשניה ששמים במיטה.אז אני מרימה שוב וככה שנינו ישנים שזה גרוע!
    אני גם בקושי יוצאת איתו מהסיבה הזאת הוא פשוט צורח !!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • גם אצלנו בלגאן עם המוצץ....טיפה יותר טוב אבל עדיין נלחמים
    פתחתי על זה שירשור לפני כמה ימים
    בהרדמה בלילה יש ימים שנרדם בקלות יחסית תוך כמה דקות
    ויש ימים (כמו ממש עכשיו) שמתנגד לשינה למרות שזה ברור שהוא עייף מאוד
    ולקח יותר משעה להרדים אותו היום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה