ערכות ביוץ מחזור לא סדיר 45-59 ימים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני שוקלת לנסות ערכות ביוץ, כיוון שהמחזור שלי ממש השתגע לאחר שהתחלנו לנסות. לפני שהתחלנו לנסות הוא היה די סדיר ולא היה נמשך יותר מ 30-35 ימים, ב 4 חודשים אחרונים (4 חודשים של ניסיונות) הוא נמשך בין 45 ל 59 () ימים. איך אני יכולה לדעת מתי בערך צריך לבוא ביוץ ומישהי שניסתה ערכות ביוץ מומלץ/ לא מומץ ? ואם התופעה הזאת של התארכות מחזור תקינה? תודה מראש...
    נ.ב.: לא לקחת גלולות למניעת הריון לפני הניסיונות
3 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי ממליצה לך ללכת לרופא נשים ולבדוק את אי סדירות המחזור יכולות להיות מספר סיבות למחזורים לא סדירים וקושי כניסה להריון עקב אולי בעיה שאת לא מודעת אליה...

לצערי אני גם חווה כרגע בעיה שהתגלתה עקב מחזורים לא סדירים ודימומים בין מחזורים וכנראה זו היתה הסיבה לזה שלא נקלטתי עדין (מנסה חצי שנה )
    אז ממליצה לך בחום לבקש מהרופא הנשים שלך בדיקות מקיפות

בהצלחה :)

• ערכות ביוץ זה לא בשבילך... את לא יכולה להשתמש 60 יום במקלוני ביוץ! תצטרכי למשכן את הבית בשביל זה!
  • תודה בנות...העיניין שלפני הניסיונות היית אצל רופא נשים והוא בדק אותי אמר שהכל בסדר מבחינת השחלות הכל תקין, והמחזור כן היה סדיר פחות או יותר... בכל אופן אפנה שוב לרופא נשים... תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה