reas - כנסי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שאלת על הבדיקה של בעלי. יצאה לו בדיקה של 100% מורפולוגיה דפוקה, בעיקר בראש הזרעונים, שזה החלק שמכיל את האנזימים שמפרקים את דופן הביצית כדי להיכנס. [אז אם הראש דפוק לא יכולים אפילו לעשות הזרעה כי הזרעון לא יכול להיכנס לביצית גם אם הוא הגיע עד אליה. חייבים רק הפריית מבחנה, ממש להזריק לתוך הביצית.]

הוא הלך לרופא אורולוג והתברר שיש לו וריקוצלה (חשדתי בזה מראש לאור סיפורים ששמעתי מאחרים), שזה וריד מורחב שמחמם ומקלקל זרע באשכים. היו לו שניים כאלה.
    הוא נשלח לניתוח, היה באשפוז 3 ימים בשביל זה (יום לפני, יום הניתוח ויום אחרי), ובניתוח קשרו והסירו את הורידים האלה.
    באותו חודש כבר נקלטתי. תכלס, אומרים שיכול לקחת גם חודשים מהניתוח עד שנקלטים... אפילו 3-6 חודשים, אז הייתי בהלם שכל כך מהר הצלחנו. לא ציפיתי בכלל.

אם בעלך לא היה אצל אורולוג הוא מוכרח להיבדק. למה תמיד הנשים מתחילות טיפולים אינטסיביים לפני שהבעלים בכלל עברו בדיקה בסיסית?...
6 תגובות
עמוד 1
  • תודה רבה שהסכמת לפרט לי.

את צודקת שתמיד שולחים אותנו הנשים לבדיקות ואת הבעלים משאירים בסוף.
    ממש מעצבן

הצלחתי לקבוע למכון בכפר סבא לסוף החודש.
    לאחר שנקבל את התוצאות נדע אם ללכת לאורולוג.
    סיפרתי לבעלי ישר אחרי שיצאנו מהרופא נשים מה יכול לקרות ואילו טיפולים אנחנו יכולים לעבור. הסברתי לו שאפילו יכולים לשלוח אותו לניתוח. כמובן שדיברתי בעדינות שלא ייבהל. למזלי בינתיים הוא זורם איתי. מקווה שזה ימשיך ככה.

שיהיה לך חג פסח שמח וכשר.

• שמחה לשמוע שיש התקדמות.
  • סליחה שאני נדחפת
    מה אמרת לרופא משפחה בשביל לקבל הפניה לאורולוג?
    בעלי אמר לרופא שלו שהא רוצה הפניה לאורולוג והוא אמר שאין בשביל מה ונתן לו שוב בדיקת זרע
    תודה

• לא בטוחה שחייבים הפניה לאורולוג, אבל אין דבר כזה שאומרים "לא". רופא חצוף! לכו לרופא אחר אם אתם חייבים הפניה.

• לבעלי יש מורפולוגיה 2%, ועשה אולטרסאונד אשכים ולכאורה תקין.
    אני רשמתי אותו לאורולוג שבוע הבא, לא נדרשת הפניה.
    האם מורפולוגיה נמוכה נובעת בהכרח מוריקולציה?

• לא. גם חסר תזונתי (חומצה פולית, B12...) יכול לגרום לייצור זרע לא תקין. בגלל זה עושים בדיקות דם כלליות כחלק מהבירור.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה