שאלה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות,

מסתבר שיש לי דלקת חזקה בשן בינה ואני צריכה לשתות אנטיביוטיקה מוקיספן. הבעיה שאני אחרי החזרה... דיברתי עם הרופא והוא אמר שמוקסיפן זה בסדר... מה דעתכן?? נראה לכן שזה יכול לפגוע בטיפול?? ממש מפחדת!!!
5 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת לומר.. אבל אם הרופא אמר - הוא בטח יודע..

גם נשמע הגיוני שבהתחלה עוד מותר.. תחשבי על שנות שנקלטות ועד לאיחור לא יודעות בכלל שהן בהריון....... הן מתנהגות כרגיל והכל בסדר

ליטלילי

• יקירה עדיף שתתיעצי עם עוד רופא והכי טוב עם הרופא שמטפל בך. בעקרון יש סוגי אנטיביוטיקה שלא פוגעות בכלום אבל אנו תמיד מעדיפה חוות דעת שנייה
  • מסכימה עם ליטל..
    תמיד יש חשש האם לקחת או לא ואם חלילה יעשה נזק, אבל באמת אם הרופא אומר אז הוא יודע :)
    ויש המון בנות שלא יודעות ושותות ומעשנות ומה לא..אז הכל בסדר (!!!)
  • הי לילך,

גם אני הייתי חוששת כמוך , אבל לא נראה לי שיש לך ברירה .
    חוץ מזה , אם כבר לקחת אז עכשיו לפני שממש מתחיל ההריון . ואם הרופא אישר לך אז כדאי להקשיב לו.

עבדתי פעם עם בחורה שהיתה עם גלולות אבל לקחה גם אנטיביוטיקה , היא לא ידעה שהאנטיביוטיקה מבטלת את פעולת הגלולה, ונכנסה להריון ... בעודה לוקחת אנטיביוטיקה ... והכל היה בסדר, נולדה לה תינוקת מתוקה ושלמה , ברוך השם.

אני חושבת שאם הייתי במקומך, הייתי בחשש , אבל מקשיבה לרופא שלי .

בהצלחה ...

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • מוקסיפן זו אהטיביוטיקה ותיקה מאוד! כך שאני מאמינה שאם היה סיכון לא היו משתמשים בה.. תרגישי טוב!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה