עובר ללא דופק והפלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    לפני כשבוע וחצי פניתי לרופא שביצע בדיקת אולטרסאונד והודיע לי כי אנו בהריון, מכיוון שמכשירו לא מספיק משוכלל שלח לבדיקת אולטרסאונד נוספת.
    אתמול בוצעה הבדיקה במכון ונמצא כי לעובר אין דופק והודיעו לי כי יש לעשות בדיקה שוב כעבור יומיים, ובמידה והתוצאה זהה אשלח מיידית לבי"ח לביצוע הפלה על ידי כדורים.
    חשוב לי לציין כי זהו הריון ראשון וכי הווסת האחרון היה ב7.2 (ווסת לא סדיר) כלומר הספירה מעידה כי אני בשבוע 9. עם זאת במכון האולטרסאונד נצפה כי ה CRL הוא 3.4 ומתאים לשבוע 5.7.
    שאלתי: מהו המדד המדוייק לחישוב ההריון- הווסת או בדיקת האולטרסאונד? בשל הפער ביניהם אני לא מצליחה להבין אם עליי למהר לעשות הפלה. שאלה נוספת: מהם באמת התופעות של ההפלה .(כשהעליתי את חששי מלבצע זאת קרוב ככ לחג הרופאה טענה כי ברמה הפיזית זה לא נורא ואוכל לתפקד).
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בעיקרון, אם יש פער בין האולטרה-סאונד לתאריך הווסת האחרון, אז האולטרה-סאונד מדויק יותר. במקרה שלך ייתכן כי הפער נובע מכך שההריון לא תקין ואינו מתפתח כראוי.
    הפלה בכדורים מלווה בדימום וכאבי בטן, שיכולים להמשך מספר שעות עד מספר ימים

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה