אלה ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רק עכשיו נכנסתי לפורום וראיתי שכתבת הודעה על ההחזרה שלך היום ....
    לא הספקתי לאחל לך בהצלחה , אבל אני מאחלת לך בענק שזו ההחזרה האחרונה שלך

תעדכני , איך את מרגישה, וכמה החזירו ...

מתרגשת בשבילך מאוד, ומקווה שבעוד 12 יום לבשרי לנו על בטא חיובית ...

נשיקות.

תן לאהבה שלך להוביל אותך
3 תגובות
עמוד 1
  • היי החזרה הייתה בסדר החזירו 3 נקווה שכווולם יקלטו. רשמו לי מלא כדורים גם אנטיביוטיקה גם פרוגינובה וגם הגדילו כמות הקרינון לפעמים ביום. חזרתי הביתה ופתאום היה לי חשק לעשות משהו מיוחד אז אפיתי חלות ועשיתי הפרשת חלה אמרו לי זה טוב ומצווה גדולה.אני מקווה שגם את תבואי לנו בשורות טובות בקרוב מאוד. אפילו שעכשיו תקופה לא פשוטה.
  • גם אני שמעתי שנפרשת חלה מאוד עוזרת לקליטת הריון ...

איזה יופי שהחזירו שלושה עוברים, אני מתרגשת ... פשוט מתרגשת בשבילך... ומאחלת לך קליטה של שניים לפחות .

לי יש תור לרופא שבוע שבועיים בערך, אני רוצה ממנו הבטחה שאם יהיו מספיק עוברים הוא מכניס לי לא פחות מארבעה ....

בכל מקרה ... ממתינים ממך לעדכון על בטא חיובית
    שולחת לך נשיקות מלאות בברכה , וחיבוקים מלאי תקווה ...

שבת שלום

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • היי אלה

איזה כיף לשמוע שהחזירו 3 עוברים
    צריך להיות אופטימיים וזה עוזר
    גם אני שמעתי שהפרשת חלות עוזר

מחזיקה אצבעות לעוד שבועיים בטא מהממת

בהצלחה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה