נשמה יקרה שליייייי
אם היית קוראת אתהפוסטים שלי לפניי שנה - מילה במילה בדיוק!!! לא האמנתי שזה יקרה לי!!!! שנתיים של נסיונות. הרופאה שלי הכינה אותי לגרוע מכל! בשאיבה אחת שאבו 3 ביציות ומתוכן רק אחת הופרתה, בשאיבה אחת שאבו רק ביצית אחת וב icsi היא לא הופרתה ולא היה מה להחזיר אפילו!! פדוט התמוטטתי כל חודש מחדש. היחסים עם הבעל התדרדרו ולא יכולתי כבר לראות או לשמוע על נשים בהריון במיוחד חא על כאלו שהתחתנו איתי או אחריי והיום כבר מחזיקות בייבי קטנטן. אחת מהן אפילו בהריון שני כבר
העיות והירידות... כמות הבכי... נקודות השבירה כמה פעמים בחודש. ותחטשת הבדידות והמחשהות של - למה דווקא לי זה מגיע?? מינונים של הורמונים שכשקראתי מה בנות איות מזריקות לא האמנתי שאני מזריקה פי 4 ופי 5 וכלום לא קורה....
ויום אחד.. יום בהיר אחד..... זה פשוט קרה
אל תםסיקי להאמין!!!!!!! פשוט אסור להפסיק להאמין!!!
אני זוכרת שאחריי ההפריה הראשונה גם אני עברתי משבר דומה כי הייתי בטוחה שאחריי כזו התערבות חיצונית אין מצב שזה לא קורה . וזה לא קרה. ונפלתי. פשוט נפלתי פיזית ונפשית כשהגיעה התשובה.
מאז הבנתי... צריך המון סבלנות המון אמונה והמון תמיכה. כבר לא הסתרתי את מה שאנחנו עוברים. ולמדתי לחיות עם זה. שבסוף זה יגיע וכניראה שאז זה פשוט לא היה הזמן המתאים
טני מבטיחה לך. מבטיחה לךךךךךל הכל עהיה בסדר. אלוהים יפצה אותך!!! את תיהי כלכך מאושרתתתת עוד ממש ממש ממש קצת זמן.
מבטיחההההה לךךךךלל
נשיקות. מיליון. וחיבוקים חמים....

ליטלילי