ג'ירפה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בת כמה את....?

ליטלילי

17 תגובות
עמוד 1
  • הי ליטלי ,

אני בת 37 . למה ?

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • כי כתבת לאלה על הכמות של החזרת עוברים ובדרך כלל הם מחזיקים מעל לעובר אחד כשהאשה בת יותר מ 30 ...

לדעתי את בהחלט יכולה לדבר עם הרופא שלך על זה ברצינות..

אני מההתחלה הבהרתי להם שאני רוצה שיחזירו לפחות 2 ובעקבות המצב והגילים הם הסכימו איתי על 2 במידה ויש אבל 3 הם לא הסכימו....

ליטלילי

• כמה החזירו לך בהפריה האחרונה?

ליטלילי

• אז זהו .... שההפריה הזאת לא כל כך הגבתי ... אמרתי לרופא שאני לא מגיבה טוב לגונל אבל הוא בכל זאת בחר ללכת על זה, וכל השבועיים הראשונים זו היתה מלחמה ... בסוף היו שני זקיקים , אבל גם המדכא לא השפיע עלי כל כך , ככה שרמת ההורמונים היתה מאוד גבוהה והיה חשש לאיכות הביציות ...
    בסוף שאבו שתי ביציות , בהפריה אחת לא התפתחה, וזו שעשו לה איקסי שרדה ... אבל למעשה היה שם מצב שזו עם האיקסי , לא ראו שהיא התפתחה בהתחלה, אבל אחרי 24 ראו פתאום שכן , שהיא התפתחה ... והחליטו להחזיר אותה ומקסימום אם יהיה הריון נאלץ לעשות בדיקת מי שפיר ... שגם ככה אני צריכה בגלל הגיל.

הפעם כבר דיברנו , אני והרופא, שאנחנו הולכים לעשות הכל אחרת ... ואני מתכננת ייצור של מינימום ארבעה עוברים בסוף התהליך...ואני רוצה הבטחה ממנו שאם באמת נצליח להביא לזה, מחזירים את כל הארבעה ... אני מעוניינת להקטין את הסיכוי לבטא שלילית גם בטיפול השני, למינימום . ולהעלות את הסיכוי לתאומים למקסימום ...

נראה מה יהיה .
    תודה על שאת חושבת עלי ...

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • הבנתי...

גם עליי הגונל פחות השפיע..

הפרוטוקול שהיה לי הכי מוצלח זה היה עם פיורגון ואורגלוטרן...
    לוקח קצת זמן עד שמוצאים מה מתאים לכל אחת..

ארבעה זה נורא מסוכן ולא נראה לי שהם יעשו זאת ושזה כדאי אבל שלושה בהחלט כן..

המון בהצליה! מחזיקה לך אצבעות להפריה מנצחת בקרובבבבב

ליטלילי

• הרופא מדבר איתי על לקיחת פיורגון בטיפול הבא , וכמובן להחליף את הצטרוטייד .. אני רק לא יודעת למה הוא רוצה להחליף אותו.

תגידי, איך הגבת נפשית וריגשית לפיורגון ? היו לך המון מצבי רוח משתנים ? עצבים ברמה גבוהה ? ...

אני גם לא בטוחה שהוא יסכים להכניס יותר משלושה, אם יהיו בכלל , כי אנחנו עוד רק בהתחלה ולא מצאנו את הנוסחה שמביאה אצלי תגובה חיובית . אבל כל כך לא בא לי לעבור את זה בפעם השלישית .... כככככללללללל. כככככככךךךךךךךך לא בא לי !!!!!!!!!!!!
    שאני מוכנה לעשות דברים מטורפים כדי להביא להריון בטיפול הבא . ואני מתפללת לתאומים, חלום שלי מצד אחד, מצד שניאנירוצה שלושה ילדים ... והגיל דוחק בי, וסיבה שלישית היא פיצוי לכל מה שאני עוברת בשנים האחרונות . למרות שכל הריון שיהיה תקין ויביא לי תינוק או תינוקת בריאים ושלמים, הוא פיצוי אקסטרה לארג׳ .... בכל זאת אני אשמח לשניים....

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • ג'ירפה אנחנו בגיל דומה.. לפני שבוע בדיוק חגגתי 37. (: חגגתי יומולדת בחופש מבדיקות וטיפולים. כמובן שהיה קשה כי תכננתי כבר להיות בהריון ביומולדת הזה..
    זה קשה גם כי הייתי אמורה ללדת עכשיו.. וזה לא שרד
    בכל אופן רציתי להגיד לך קודם ולא הספקתי- חודש אחרי ההורנונים יש לי מעין דכדוכים או עצבות שמגיעה פתאום.
    זה קרה לי כמה פעמים ולא מובן לי. פשוט נהיית עצובה. וזה קורה לי תמיד כשאני מסיימת עם החודש שבו נוטלת הורמונים. אז לדעתי מה שתיארת זה מזה...
    שיהיה לנו בהצלחה (;
  • הרגע שאלתי אותך לגבי זה בשירשור קודם, והנה אני רואה שבמקרה ענית לי בשירשור הזה ... חחחח

אני חגגתי לפני כחודש , ואני תיכננתי להיות בהריון שלישי בגיל הזה .... אבל אלוהים כניראה עשה עבורי תוכנית אחרת ...

יש לי חברה שגם ההריון שלה לא צלח ... לא משנה יש לה היום ילד מדהים מהריון שבא אחרי כמה חודשים מאותו מקרה ... אבל היא כל הזמן אמרה ״הייתי צריכה ללדת עכשיו״ ... לא עברתי את זה, ואני מקווה לא לעבור את זה לעולם .... אבל אני בהחלט יכולה להבין את הקושי ... המטורף שבעניין, שאלוהים ישמור , באמת.
    אני כל הזמן מתפללת שאם יהיה הריון החודש אז שיהיה תקין, אם הוא לא תקין אני מעדיפה להתאכזב עם בטא שלילית .

מאיפה את בארץ ?
    תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • זה לא קרה לי בחודשי הפסקה. זה קרה אחרי חודש ראשון עם הורמונים בנזרעה. הוא לא התפתח טוב... זה היה אחרי שנה ו8 של נסיונות.. אני יודעת שלא באמת הייתי אמורה ללדת כי זה לא נועד לקרות.
    בינתיים אני מחכה לראות מה יקרה ומתי מתחילים מחזור חדש.
    אני מאזור רחובות
  • היי קרן אור
    מה זאת אומרת לא התפתח טוב?
    זה היה הריון מהזרעה או מהפריה?
  • מייקי לא עונה לך (:
    הכל בסדר איתך.. והעובר יהיה בסדר.
    אצלי היתה בעיה שראו עוד מבדיקת הדופק הראשונה. אמנם היה דופק אבל לא היה לו סיכוי ככ. היה מאוד חלש. בסוף עברתי גרידה בשלב מאוחר יחסית אבל כל הזמן הזה ידעתי שיש לו בעיה. זה היה כאב שנמשך.. אבל לא פתאומי. אז תני מבטחך במה שאת מאמינה ותראי שדברים מסתדרים.
    אמן שיצליח לכולנו בכל מה שנבקש!
    אני נולדתי יום אחרי ליל הסדר ומבחינתי החג הזה קסום ומלא בניסים... (:
  • היי קרן אור

תודה :)

אני מאמינה שהכל יהיה בסדר
    אני מאוד אופטימית

גם אני מאמינה שזה חג של ניסים
    ואני מחזיקה אצבעות שזה יהיה החודש שלך

בהצלחה :)
  • בנוסף הוא בינתיים מתחיל להראות את עצמו קצת :)
    התחילה לצאת לי בטנונת קטנה
    אני מאוד רזה ואף פעם לא הייתה לי בטן אז עכשיו שהיא התחילה לצאת אז לא כל כך רואים, רק אני ובעלי רואים אותה, דרך הבגדים לא רואים
    אתמול חיכינו בתור למסעדה והייתי אחרי אוכל ושתייה של כל היום, אז כמו שאתן יודעות בערב תמיד יש בטן יותר גדולה
    אז בעלי מחבק אותי ואומר לי מזה יש בטן, אני מרגיש בטן והוא לא רגיל

• ליטלילי

• מייקי זה ממש מרגש!
    אמן שימשיך תקין וקל!!
  • מייקי .... גם אותי ריגשת ....
    העלית לי חיוך ענק על הפרצוף ....
    תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • היי בנות

תודה :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה