-
אם שני הבנים ישר התחלתי עם מיטת תינוק . גם קטנציק אצלי מסטובב וזוחל במיטה חופשי על הגב
Free image hosting by
htt
-
בנודע לעריסה את יכולה לשים מגן ראש ולדעתי למשוך איתה עוד קצת, אני משכתי עד לפני שבוע והיא כמעט בת חצי שנה.
במידה ואת מפחדת שהיא תקבל מכה ומעדיפה לפתוח את המיטה, יש אפשרות לפתוח אותה בחדר שלך?
מתי להעביר תינוק לחדר משלו זה נורא אינדוידואלי ותלוי בכל מיני דברים.
בראש ובראשונה והדבר שהכי חשוב להתחשב בו הוא תחושת הבטן שלך.
אצלי היא עדיין ישנה איתנו כי זה לא מרגיש לי נכון כרגע להעביר אותה לחדר משלה וקצת מטעמי נוחות, שהרבה יותר קל לקום ולהחזיר לה את המוצץ כשהיא לידי ולא בחדר אחר.
יש כאלו שאין להם מקום בחדר וזה מחייב אותם להעביר, יש כאלו שהרעש שהם עושים בלילה מעיר את התינוק, כאלו שמפריע להם לעשות סקס כשהתינוק בחדר וגם כאלו שזה מרגיש להם נכון.
אין נוסחה קבועה.
נשמע מהכתיבה שלך שאת מהוססת ולא ממש רוצה לעשות את זה אז תבררי אילו אופציות יש לך ותנסי להתחיל במגן ראש ותראי אם זה בסדר.
-
יותר בטיחותי ללא מגן , גם איתי היה מסתובב מלא בעריסה ,מכה פה ומכה שם לא עשו לו יותר מידי , עכשיו הוא באמת חוטף כי הוא כבר עומד במיטה .
אני לא מעבירה את הילדים חדר עד גיל שנתיים ,עם איתי אולי קצת לפני ,עוד חצי שנה אנחנו עוברים לבית שלנו ואז אולי אשים את הבנים יחד בחדר .
איתמר היה איתנו בחדר עד גיל שנתיים וחצי ,אני אוהבת את הקירבה הזו וחושבת שזה תורם להם המון
-
אנחנו התחלנו ישר במיטה
למרות שלדעתי זה נהדר עריסה להתחלה כשהם פיצקיים
אביב גם זז בשינה וכבר מצאנו את הראש שלו בתוך העמודים של המיטה אז למחרת כבר היה מגן ראש במיטה
מאוד עוזר לישם מסביב התינוק שמיכה או חיתול בד או בובות או כל דבר שיכול לעזור על מנת להקטין כביכול את המיטה כדי שירגישו חום של עריסה
כי המיטה גדולה קצת בהתחלה
אנחנו גם השתמשנו במשולשים האלה שתומכים בגב ואז התינוק ישן על הצד
השתמשנו בחודש הראשון וזה עזר מאוד
-
האמת שזה הדיון שיש ביני לבין בעלי בימים האחרונים.
אני חושבת שאולי הגיע הזמן להעביר אותה לחדר שלה למיטה ובעלי אומר שהיא עדין קטנה ומקומה איתנו בחדר בעריסה...
גם אגם זזה המון בלילה ותוך 5 דק' משהיא נרדמת הראש שלה כבר באחד הצדדים. בבוקר אני מוצאת אותה למטה, כאילו ירדה חצי מיטה כלפי מטה...
אז שמים מגן ראש שלא יחטפו מכה, למרות שלא נראה לי שהם חוטפים מכה חזקה תוך כדי שינה.
אני שמתי לה מגן ראש מההתחלה והאמת כשאני מכבסת אותו אני שמה לה מגבת מקופלת בין העמודים של העריסה...
-
אני החלטתי שכבר בימים הקרובים אני מעבירה אותו למיטה שלו.
אבל אין מצב בחדר שלו לבד הוא עדין קטן
בנוסף הוא גם יונק בלילה אז מעדיפה שהוא יהיה במיטה שלו לידי..
-
העברתי אותו למיטה בערך ב 3.5 חודשים
-
אם לא בחדר אחר אז למה להעביר למיטה אחרת?
את חושבת שבמיטה הגדולה הוא לא יסתובב ויתהפך?
ההפך - יהיה לו יותר מקום...
-
הי בננות,
תודנ על כל השתשובות.
אני לא בעד מגן ראש או גגל דבר אחר "זר" במיטה מטעמי בטיחות... לכן אני חושבת שאולי במיטה יהיה לה יותר מרווח וככה היא תחטוף פחות.
מצד שני... ממש לא בא לי להעביר אותה בינתיים לחדר אחר. ובחדר שינה שלנו אין מקום למיטת תינוק.
בעלי העלה אתמול רעיון שיכול להיות שימושי - להעביר אותה לישון בלול, בחדר שלנו. הוא יותר גדול, אבל עדיין בגודל שאפשר לשים אצלנו.
~~ענת~~