שלום בנות אשמח לעזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי במעקב זקיקים אחרי איקקלומין
    ביום חמישי נצפה זקיק בגודל 18.9 ממ עם עובי רירית של 9 ממ, ללא נוזל..
    הרופא אמר שהביוץ יהיה יום שבת או היום (אנחנו עובדים עכשיו :-))
    אבל בבדיקות ביוץ מופיע פס לא כהה מאוד כמו הפס בדיקה, יותר בהיר ממנו..
    הפס השני התחיל להופיע ביום שבת בשעה 17:00, היום בבוקר הוא גם היה אבל ממש לא חזק..
    לא לסמוך על הבדיקות האלו?
4 תגובות
עמוד 1
  • לא ניסיתי אפעם בדיקת ביוץ אבל אם ראו זקיקים את לא צריכה את הבדיקה הזו - המעקב זקיקים הכי אמין..
    שיהיה בהצלחה!
    שיר (:
  • היי,

הבדיקות האלו לא כל כך אמינות אז עדיף לסמוך על אולטרסאונד. בכל מקרה ליתר ביטחון הייתי ממשיכה לקיים יחסים - יום כן יום לא למשך עוד 3-4 ימים.

בהצלחה!
  • היי

אל תסמכי על הבדיקות האלה הן לא כל כך אמינות
    אם את בודקת חום את יכולה לבדוק ולראות שיום אחרי הביוץ יש עליה

אצלי שהיה זקיק 18.6 ביום שלישי, הביוץ היה ביום שבת
    ככה שכדאי להמשיך עוד היום ומחר לפחות

שיהיה בהצלחה
  • תודה בנות,
    התחלנו את ההנאה שלנו מיום שישי, ובמתוכנן בע״ה להיות יחד כל יום עד יום חמישי..
    למרות שהרופא אמר שמספיק שבת-ראשון..
    אבל ליתר ביטחון...!!
    מפסיקה לקנות את השטות הזאת בשם מקלוני ביוץ.. לא הראה לי שני פסים למרות המעקב שהראה שהביוץ ממש קרוב..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה