שלוום, חדשה כאן... ביוץ... הריון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    רוצה להתייעץ ובעיקר לשתף...
    אז ככה, מנסה להרות כבר הרבה זמן, עושה טיפולים טבעיים. ברוך ה' יש ילדה מתוקה מהטיפולים האלו. אך מחכה מאוד להבא בתור....
    במקלוני ביוץ יצא ביוץ, לאחר שבוע וחצי שוב ביוץ ומאז מראה פס עבה מאוד (לא כמו ביוץ, אלא כמעט....) עברו 18 יום מהביוץ וכלום.... אין מחזור, אין הריון מבדיקות הריון ביתיות ואני כבר גמורה מלחכות. מהזה? האם ייתכן שאני מבייצת שבוע וחצי????? האם יתכן שיש הריון והבדקות לא מזהות????
    אני מבולבלת לגמרי!!!!!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב וחג שמח
    אז ככה יש נשים האומרות שטפשר לראות היריון אם עושים בדיקת ביוץ לאחר 10 ימים מהביוץ עצמו. יכול מאוד להיות שבשלב זה בדיקת היריון תיצא שלילית אך בדיקת ביוץ תיצא חיובית... זה קורה בשלב מאוד מוקדם שך ההיריון... בהצלחה ????

אדררר
  • היי מיכל, ראשית המון הצלחה.
    אשמח לשמוע איזה טיפולים טיבעיים את עושה?
    האם יש לכם בעיות פוריות?
  • לדעתי את יכולה כבר לעשות בטא ולגלות אם יש או אין :) בהלחה!!

Lironle
  • לי יש מספר דברים שמפריעים לכניסה להריון...
    1. מחזור ארוכים מאוד (4 חודשים)
    2. משהו במבנה האנטומי...
    ברוך ה' בעזרת טיפולים טבעיים הדברים הסתדרו (רגע לפני שהתחלנו טיפולים מסיבים מאוד...)
    ממליצה בחום! מי שמסוגל לחכות קצת בסבלנות כדאי....
    מחר הולכת לעשות בדיקת בטא... נראה....
    בהצלחה!
  • יאללה מיכלי מחזיקה לך אצבעות

Lironle
  • ואיפה את עושה את טיפולים?
    אצלנו הבעיה אצל בעלי (מורפולוגיה נמוכה) והמליצו לנו על דיקור לי ולו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה