חג שמח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות,

חג שמח לכולן. פסח וחודש ניסן מסמלים גאולה. מאחלת לכל אחת מעמקי נשמתי שתזכה לגאולה פרטית ולנס משלה. שכל הבנות שנקלטו ילדו בידיים מלאות ולשאר שב״ה בשנה הבאה בחג נזכה לילד משלנו. חיבוקים לכולן

לילך
12 תגובות
עמוד 1
  • חג שמח יקירה.

אמן ואמן
  • חג שמח בובה לך למשפחתך ולכל בנות הפורום! אמן ואמן ואמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אפרסקית
  • חג שמח לכל הבנות

הלוואי שהחג יביא איתו נסים, והפורום ימשיך בהפגזת ההריונות

רציתי להגיד תודה על כל התמיכה, האהבה, העידוד בכל התקופה הקשה של הטיפולים וגם עכשיו אחרי שנקלטתי ונלחצתי בגלל רופא, הייתן פה בשבילי, תמכתן, עודדתן, הרגעתן

הפורום הזה באמת נתן ונותן לי כל יום כוחות חדשים
    וגם עכשיו שנקלטתי אני עדיין נכנסת, מקבלת תמיכה, נותנת תמיכה, שמחה עם הבנות שנקלטו,
    עצובה עם הבנות שקיבלו שלילי

מאחלת לכולן חג שמח, שנה של נסים והריונות
    וכל מי שבהריון, שיהיה הריון קל ותקין

תודה תודה תודה
  • חג שמחחחחח עם המון בשורות טובות ומשמחות!!!

ליטלילי

• חג שמח יקירתיי
  • חג שמח בנות יקרות ...

מי יתן והחג הזה יביא איתו אנרגיות של יציאת ממצרייים גם עבורינו, היציאה מעבדות לחירות .... מטיפולי הפוריות לחופש של ההריון והבאת ילדים לעולם .

אמן .
    תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • חג שמח עם בשורות טובות !!!
  • יקרות שלי, חג שמח מלא באהבה, שמחה, תקווה והכי חשוב בשורות טובות!
    מי ייתן והחג שבא עלינו לטובה יביא איתו לכל אחת את הנס האישי שלה!
    אוהבת אתכן ומאחלת לכן מהלב חג שמח וכשר - ורק לחייך, הבנתן??
  • חג שמח בשורות טובות לכולן בריאות והצלחה
  • כתבתי לכן משהו מאוד ארוך ועכשיו אני רואה שזה לא מופיע.. אז אקצר ורק אומר- חג שמח לכולנו! לאלו שנקלטו ואלו שבדרך...
  • חג שמח מברלין הקרירה,
    שיהיה לכולנו חודש של ניסים!!
  • חג אביב שמח! אמן שכל אחת תזכה בנס עוד השנה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה