תקופה קשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    עבר זמן מאז שרשמתי.
    אז דבר ראשון מזל טוב לכל הבנות שקיבלו תשובה חיובית, והמון בהצלחה לכל מי שנמצאת בתהליך.

מהרגע שקיבלתי תשובה שלילית אני מרגישה ממש כמו חצי בנאדם.
    אני עצובה כל הזמן לא מחוברת לסביבה ופשוט מנותקת מהכל.
    לא מצליחה להתעניין בשום דבר.
    אפילו קשה לעצבן אותי (אני בנאדם די עצבני)

החודש אנחנו צריכים להחזיר מוקפאים ללא שום טיפול תרופתי.
    אני ממש מפחדת שזה יהיה על החג.
    או ששוב נקבל תשובה שלילית.
    ממש קשה לי להכיל את זה.

סליחה על החפירה.
    אתן היחידות שאני מרגישה שממש מבינות אותי.
6 תגובות
עמוד 1
  • אני ממש מבינה אותך שירני..
    זה קרה לי גם בשלילי האחרון שלי ובשיחה עם הרופא שנצטרך לעבור להפריות אחרי הסבב הזה..
    הייתי מדוכאת ושום דבר לא עזר..
    היה לי קשה מאוד לצאת מזה.. התרחקתי מכולם, נכנסתי למיטה ולא הסכמתי לצאת
    הפסקתי לחייך וראיתי רק את מה שלא טוב!
    זה לא נתן לי כלום!

אבל את יודעת מה.. הייתי צריכה לרדת למטה כדי לעלות למעלה..!!

את יכולה להתאבל, להיות עצובה, לבכות, להישבר ולעשות כל דבר שישחרר אותך
    רק אל תתני לזה לסחוף אותך למטה..
    תהיי חזקה ואופטימית אפילו שקשה!
    תעשי משהו למען עצמך.. שופינג,תלכי לספר , ציפורניים, מסאג'.. כל דבר שיעשה לך טוב.. פינוק אישי למענך..

את חייבת חייבת חייבת להתרומם! תאמיני שהיום שלך יגיע והוא יגיע! באמת באמת באמת!

נשיקות אהובה! מקווה תחייכי ובקרוב

אפרסקית
  • היי שירן

אני מבינה אותך, זה לא קל לקבל שוב את התשובה השלילית הזאת

אצלי הטיפול האחרון היה הזרעה עם מנופור שהרופא כמעט ביטל כי הוא חשב שהטיפול נכשל בגלל בדיקה לא נכונה באולטרסאונד
    לא הסכמתי ועשיתי שוב בדיקה וגילינו שהייתה טעות בבדיקה וזה החודש שנכנסתי להריון, שניה לפני הפריות
    כל טיפול שנכשל נשברתי, אבל קמתי מחדש

את חייבת את זה לעצמך
    תעשי משהו בשבילך, תפנקי את עצמך ותהני מהחג

ותהיי אופטימית זה יגיע

בהצלחה
  • שירן השלילי הזה קשה מאוד. אנחנו הכי הכי מבינות. ומותר חהיות עצובה. טולי זה לא מנחם אותל כרגע אבל יש לך מוקפאים! לא תצטרכי חעבור הכל הכל בחודש הקרוב.
    לי היו 9 ביציות! 9! הוחזרו שניים ואף אחד מהיתר לא שרד בשביל הקפאה.. זה היה הקש ששבר אותי כמעט. אבל צריך לאסוף ולהמשיך. או לעשות הפסקה..
    מאחלת לך התחדשות של כוחות

• תחשבי על זה שיש לך מוקפאים ולא תצטרכי לעבור את כל הטיפול עם הזריקות והשאיבה. תשתדלי לחשוב חיובי כי לחשוב שלילי לא עוזר בכל מקרה. מאחלת לך שזה יהיה החודש שלך ולא תצטרכי יותר שום טיפול
  • היי מאמי כולנו עוברות קשה את התשובה השלילית אל תשברי אל תתיאשי, האמת לפני החזרת מוקפאים באמת הגוף שלי קיבל מנוחה, ונרגעו קצת העצבים, אני מחזיקה ךך עצבאות שההחזרה של קפואים תעבור בהצלחה רבה ועוד מעט תבשרי לנו בשורות טובןת
  • היי מאמי כולנו עוברות קשה את התשובה השלילית אל תשברי אל תתיאשי, האמת לפני החזרת מוקפאים באמת הגוף שלי קיבל מנוחה, ונרגעו קצת העצבים, אני מחזיקה ךך עצבאות שההחזרה של קפואים תעבור בהצלחה רבה ועוד מעט תבשרי לנו בשורות טובןת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה