דחוף! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דחוף!
    יש חי התכווצויות ממש עדינות (כמו שיש מדי פעם) אנחנו בשבוע 5+3
    ועכשיו היה לי קצת הכתמה ורודה בניגוב...!

יש מה לחשוש?? יש מה לעשות?
    אני כ״כ מפחדת!
9 תגובות
עמוד 1
  • היי..
    זה היה לי גם..... התכווצויות בלי סוף. הכתמות וגם דם ודם בניגוב.
    בעיקרון לכי לבדוק כדי להיות רגועה.
    אצלי אחריי שבועיים מלאים בכאלה ואין סוף דאגות - אתמול ראינו שהכל בסדר (::

ליטלילי

• תודה יקירה!
    אני ממש מקווה!!
    הרגע חזרנו מבלינסון ואמרו סיכוי 50-50

אני בלחץ...
  • כי הם אוהבים להיות זהירים בהתחלה כשעוד אין דופק

תנוחי הרבה!!!!!!! לא להתאמץ..

ליטלילי

• נשמה תרגעי כי אם תיהיה בלחך רק תחמירי את זה, בשבוע שישי היה לי ממש דימום והייתי בטוחה שזהו זה, וגם בבית חולים אמרו לי שהסיכויים לא משהו אבל הסיכויי חא משהו כמע5 בן 10 כבר, אני מחזיקה לך אצבעות,
  • תודה יקירות!
    הבוקר התעוררתי עם כאבים ברגליים, בלי דם והתכווצויות
    אך ברגע שהלכתי לשירותים היה דם אדום בניגוב...
    ישנה לחשוש?

אני ממש מפחדת!
    ואנחנו עוד נוסעים למשפחה של בעלי לחג... ):

• הי הופ ,

פחד היא הרגשה לגיטימית במצב שלך .... זה בסדר לפחד . אבל אם ננתח את מה שקורה לך כרגע את תראי שהפחד, המתח , החרדות וכל מה שאת מרגישה באופן הכי נורמלי הטיבעי בעולם, יכולות להזיק לך כרגע , ואולי להטות את המצב לחמישים אחוז הפחות טובים.

את מבינה שכמו בכניסה להריון ... אין לך שליטה על מה שקורה , נכון ? המקסימום שאת יכולה לעשות זה לעזור לגוף שלך לשמור על ההריון הזה , ואת זה את עושה על ידי מנוחה , המון מנוחה , כמו שליטלי כתבה לך , ורוגע , שברור שקשה להביא אותו כרגע , אבל לפעמים אישה יכולה להחליט שהיא נרגעת ופשוט להירגע .

אני בטוחה שהכל יהיה בסדר, בטוחה שהתינוק שלך שם בפנים רק צעק לך ״אמא אני פה״ , אל תדאגי , יש מקרים של דימומים בשליש הראשון .... תחייכי אליו בחזרה , ותשמרי עליו.

ובעזרת השם תבשרי לנו על דופק חזק ויציב בעוד שלושה שבועות ..

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • מאמי את חייבת לנוח, בשליש הראשון יש מקרים דל דימום מסיבי לאורך כל החודש, מה שעזר לי להרגיע את הדימום זה שכיבה טוטאלית היחתי קמה רק לשרןתים וככה בערך שבועיים, בהצלחה מאמי הכל יהיה בסדר
  • תודה רבה יקירות!
    הבאסה שהערב זה הערב הארוך בשנה- ליל הסדר.
    אבל אני ממש מנסה לשמור על אופטימיות

הדימום עכשיו יותר צמיגי (עדיין אדום) אבל לא טפטופים
    זה שיפור, נכון?

ממש מבאס שעכשיו זה קורה כשיש חג
    ואני ובעלי אסורים והרופאה בחופשה בחו״ל

יהיה טוב אני מקווה
    חג שמח לכולן!
  • היי הופ
    זה יכול להיות בהתחלה
    את חייבת להיות רגועה, לחץ וחרדה עושה לא טוב להריון

פשוט תנוחי הרבה
    גיסתי היום סיפרה לי שהיא נכנסה להריון ראשון, היא הלכה לרופא לבדיקה ולא ידעה מתי היה המחזור
    הם עשו בדיקה ובקושי היה שק הריון, הרופא קבע לה תאריך מחזור וזהו, הם היו מאוד לחוצים
    חודש שני היה לה דימומים, היא הלכה למיון ואמרו לה שיכול להיות ועשו בדיקה, הכל היה תקין והיה דופק ואמרו לה שיש פער של שבוע והכל בסדרמוקבעו לה תאריך אחר ממה שהרופא אמר לה

גם לי היה סיפור עם הרופא שהלחיץ אותי כי הוא אמר שבגלל שעברתי הזרעה עם הורמונים ויודעים את תאריך הביוץ לט יכול להיות פער וזה לא תקין, נלחצתי נורא ובכיתי
    ואז שאלתי רופאים בפורומים ואמרו לי שההריון מתפתח תקין וגם הרופאה שלי והגגיעו אותי, וגם אני הבנתי שלחץ לא עושה טוב
    ויום חמישי אני שוב בבדיקה רק למעקב

בקיצור, אל תדאגי, תהני מהחג והכל יהיה בסדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה