הפרשות צהובות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    אני צופה מהצד במשך שנה בערך בכל מיני פורומים, עתה הגעתי למסקנה כי כדאי שארשם לאחד מהאתרים, טובים השנים (או הרבה) מן האחד.
    לבעלי יש בעית זרע- מורפולוגיה 0%. אצלי כרגע אין בעיה.
    חודש שעבר עברתי טיפול ראשון- הניב 19 ביציות- 12 עברו הפריה תקינה ובלסטוציסט אחד הוחזר שלא הניב הריון.
    החודש הזה החזירו לי עובר בלסטוציסט קפוא, אני בספק אם זה יצליח, אבל יש לי הפרשות צהובות, מה זה אומר?
    אגב, ניסינו החודש גם טבעי וגם החזירו לי עובר... צחקנו שאם זה יצליח יהיו תאומים למרות שהחזירו רק אחד:)
    Mali
3 תגובות
עמוד 1
  • היי מלי
    לא חושבת שהפרשות צהובות יכולות לרמוז לכאן או לכאן..
    אעודד אותך שאני נקלטתי עם עובר מוקפא (8 תאים) אז לך יש סיכוי מצוין!
    בהצלחה!
  • הי מלי , ברוכה הבאה ...לבית הכי חם ומחבק באינטרנט.

אני מציעה לך בחום ומלא אהבה , אל תחפשי סימנים , אין סימנים, זה הכל פטה מורגנה .
    יש באינטרנט המון מידע על סימנים מוקדמים, וגם הפרשות צהובות ושתן צהוב הן חלק ממה שכתוב בעולם הוירטואלי .... לדעתי הצורך המטורף שלנו הנשים לדעת אם יש הריון או אין הריון בשבועיים עד הוסת , הביאה כל מיני אנשים בעולם לרשום אינפורמציה בלי גבולות .....

יכול להיות שיש הריון החודש, ויכול להיות שלא , זה 50% לכאן או לכאן , ואף אחד לא יודע בשלב הזה את התשובה ...

אז יקירה שלי, תתרכזי ביום יום שלך, ואל תחפשי רמזים כי זה מוציא מהדעת .... ושובר בגדול אם בסוף מגיעה הוסת ...

מאחלת לך בטא חיובית, ומאמינה בך על היכולת שלך להיכנס להריון , ומהר....
    תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • תודה רבה לכן בנות:)
    אני בהחלט לא מתכוונת לעשות בדיקה לפני הזמן שנקבע לי לעשות. ואנסה להפסיק לחפש סימנים להריון.
    בעלי אומר שזה כמו להטיל מטבע ופעם יוצא עץ ופעם פלי. צד אחד זה הריון וצד אחד לא. אחכה לצד של ההריון. :)

Mali
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה