חג שמח! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יקרות שלי, זאת הפעם השניה שאני כותבת כאן בחג הפסח חג שמח לבנות הפורום, עדיין ללא בייבי..
    אבל - אני יודעצ שהכל לטובה והכל מאת ה', אנחנו צריכות להרים אצ הראש ולהסתכל קדימה ולדבוק במטרה שלנו בכול הכוח!

אז בפעם השניה, אני רוצה לאחל לכל בנות הפורום חג שמח וכשר, מלא באהבה, שמחה, משפחתיות, חיוכים, נחת וכל מה שחפץ ליבנו!
    שבפרוש האביב כולנו נחזיק בפעם הבאה בייבי קטן וחמוד וכבר נהיה אימהות!
    תודה לכן על בית חם, מחבק ואוהב..אין ספק שזכיתי בחברות מדהימות שמקשיבות ותמיד כאן בשבילי!
    אני באמת מתכוונת לכל אחת ואחת כאן, אוהבת אתכן!!
    אז לסיום, שיהיה חג שמח ולא לאכול הרבה מצות, אה?? אנחנו צריכות להשמין ממשהו אחר חחח
    נשיקות !
1 תגובות
עמוד 1
  • חג שמח אהובה... פסח הבא - עם בייבי בידיים!!!

ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה