שירן ק. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי שירני ,
    איך את מרגישה היום ?
    תן לאהבה שלך להוביל אותך
3 תגובות
עמוד 1
  • הייי מתוקה
    רק עכשיו אני רואה את ההודעה שלך
    התנתקתי מהכל ומכולם
    התקופה הזאת היתה קשה והיה קשה לע לשחרר
    סוף סוף מתחילה לחזור לעצמי
    כל כך פחדתי מהחג
    לראות את גיסתי עם הבטן הריון שלה
    אבל זה עבר חלק ולא חשבתי על זה בכלל
    החודש נחזיר עוברים על בסיס טבעי
    הצליחו להקפיא 2 עוברים מתוך ה5 שהיו
    נקווה שהחודש זה יתפוס ואם לא נחזור חודש הבא לסבב מלא

מה איתך???
    איך את עברת החג??
  • הי שירני יקרה ....

תיארתי לעצמי שהתנתקת ... ושזה בגלל שקשה לך ... דאגתי לך , באמת ! וחשבתי עליך המון , כל פעם שנכנסתי לפורום ולא ראיתי תגובה ממך ...

גם לי החג עובר קשה ... אבל לאט לאט זה נהיה יותר טוב. בערב חג שיקשקתי בדיוק כמוך... גיסתי ילדה לפני שלושה חודשים וכשהיא מגיעה ישר נתפלים אלי עם השאלות ... הם הרי לא יודעים מה אנחנו עוברים.
    אנחת רווחה נשמתי כשיצאנו משם והגענו הביתה .... עד אז חוויתי סחרחורות חזקות , וחרדות , ואף אחד לא ידע, והייתי צריכה להמשיך כרגיל ... כדי שלא יחשדו .... וזה היה מאוד קשה ... אבל , עברנו גם את זה .

אנחנו עכשיו בחודש הפסקה לפני סיבוב שני מלא של ivf , אין לנו מוקפאים. החודש הזה עושה לי טוב...הגוף שלי חוזר לעצמו, הנפש שלי לאט לאט מתאזנת ... ואני מרגישה שמזל שלקחתי הפסקה ...
    שמחה שחזרת, ושעברת את החלק הקשה של השלילי הנורא הזה ... ומאחלת לך את הבטא הכי הריונית שאפשר .... שולחת לך נשיקות

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • זה טוב שאת עושה הפסקה מנקה את עצמך
    גם מכל החומרים שאנחנו מזריקות לגוף וגם נפשית קצת להתנקות
    לי נשארו 2 מוקפאים (מתוך 8 ששאבו)
    ואני מחזירה על בסיס טבעי ללא זריקות בכלל
    מתחילה להרגיש שהגוף חוזר לעצמו לאט לאט
    באמת מקווה שהפעם יקלט אבל אין לי ציפיות
    הבנתי שהסיכויים יותר נמוכים כשמחזירים מוקפאים
    מקווה לטוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה