אני אתחיל מהסוף!!!
אני בהריון

לפני חצי שנה גילתי שאני בהריון ..... כבר בשבוע שש התחילו לי דימומים בלתי פוסקים בשבוע 8 ראו דופק איטי....ולאחר שבוע פסק הדופק בכלל.
הייתי המומה וממש מאוכזבת ובעיקר מפוחדת זהו ההריון השלישי שלי ....יש לי שני בנים מדהימים ולמרות שההריונות הקודמים שלי היו מלווים בדימום בהתחלה בהריון השלישי זה הסתיים בצורה שפנו אותי " ריקון רחם " הפלה!!!
מיד רציתי לסיים את זה בעזרת כדורי ציטוטק במקום בהתערבות כירוגית.
קבעתי תור מידי ולאחר שהחדירו לי כדורים לנרתיק לא היה שום תגובה גופנית שום דבר לא גרם לי להפלה ושוב לאחר שבוע נתנו לי כדורים ושוב היה דימום מינורי ולאחר אולטראסאונד שום דבר לא קרה השק עדיין קיים והפנו אותי לגרידה!
עפ החישוב כבר הייתי אמורה להיות בשבוע 12 כבר.....:-(
לאחר ניסיון לקבוע תור להפלה כמובן שניתקלתי בתורים של חודש פלוס לגרידה ניגשתי למיון נשים התלוננתי על כאבים (כמובן שלא היו) רק רציתי לסיים עם כל זה !!!
לאחר שעה במיון הוחלט להפנות אותי למחרת לריקון רחם.....
מבועתת מפוחדת וללא שינה עם המון מחשבות שרצות לי בראש הגענו לניתוח הראשון בחיי.
לאחר כמס שעות חזרתי הביתה ואמרתי לעצמי זהו עברתי את זה!!!
לאחר שבועיים של דימום ושבוע הפסקה ושוב דימום ניגשתי שוב למיון ולהפתעתי אחרי בדיקה במיון שכללה כמעט את כל הצוות הרפואי של המיון האוטראסאונד ומי לא.....הוסבר לי שיש עדין שק הריון!!!! ואצטרך לעשות ניתוח חוזר הפעם היסטרוסקופיה בכדי להוציא את השק והפעם עם מצלמה ולא כמו בריקון רחם שזה פעולה עיוורת....
חודש וחצי אחרי הפעולה ציפיתי כבר לקבלת הוסת הראשונה פחדתי פחד מוות מזה שאצטרך לעבור את זה בפעם השלישית!!! ואז הגיע המחזור המיוחל.....להפתעתי נאמר לי שכבר מיד לאחר המחזור אוכל לחזור לפעילות מינית ואפילו להכנס להריון!!!
כמה שזה ישמע הזוי אבל נורא רציתי הריון נוסף ואפילו אחרון עם תקווה לבת....חחח
מס ימים לפני מועד הוסת נתן לי רופא המשפחה בדיקות כלליות ובניהם ביקשתי בדיקת בטא.....היתה לי הרגשה....אבל הבטא יצא שלילית מס ימים לאחר מכן ביום איחור המחזור עשיתי בדיקת הריון ביתית ופצאום אני רואה קו נוסף בהיר ביותר לרגע חשבתי שאני הוזה(זה היה ביום חמישי האחרון) כבר ביום ראשון עשיתי בדיקת דם בטא 296 אני בהריון!!!
מקווה שהפעם ההריון יהיה תקין!!"
קיבלתי מתנה נפלאה לחג!!!
אני מאושרת!!!! כמובן שגם בעלי!!!!
בנות תחזיקו לי אצבעות ושיהיה המשך הריון תקין