רגע של משבר.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הגיע המחזור ביחד עם החג.... ואיתו הגיע הבכי העצבים השאלות למה זה לא נקלט למה כולם סביבי בהריון גיסתי שרק עכשיו התחתנה כל החברות הטובות שלי בהריון או אמהות טריות ורק אני כבר שנה וחצי נשואה בלי ילד המחשבות של מה לא בסדר בי ולמה לעזאזל זה לא נקלט ישר גורמות לדמעות לרדת העצבות הזו הורגת אותייייי אני יודעת שכל דבר בזמן שלו ונסתרות הם דרכי האל אבל זה קשה כל פעם המבטים לבטן השאלות של למה את מחכה זה הזמן שלכם...
    מתחילה להאמין שהזרעות לא עוזרות ושהסיכוי להיכנס להריון מהזרעות ממש קטן ומתלבטת האם להתחיל הפריות קצת חוששת ופוחדת תוכלו להסביר לי קצת מזה הפריה לקראת מה אני הולכת..
    סליחה על החפירה פשוט אתם הכוח שלי ורק אתם מבינות אותי...
    לילוש
8 תגובות
עמוד 1
  • היי לילוש
    אני כל כך מבינה אותה
    אנחנו נשואים שלוש שנים ובמהלך הזמן הזה חברה שלי ילדה פעמיים, אחותי ילדה ומחר הבת שלה בת שנתיים, וכולם מסביבי היו בהריון חוץ ממני וגם אני לא הבנתי למה זה לא נולך

גם אני כמוך חשבתי שהזרעה זה לא עוזר והסיכוי הוא קטן ורציתי כבר לעבור להפריה כי הסיכוי גדול יותר
    והנה בהזרעה האחרונה שלי, שניה לפני הפריה נקלטתי, אחרי 3 שנים

אז אל ייאוש, תהיי אופטימית ותאמיני שזה יגיע
    כמה הזרעות כבר עשית?
  • היי מתוקה,קודם כל אל תתייאשי אני נקלטתי בהזרע הבן שלי עוד מעט בן 10,אז הכל עובד...עכשיו עובדים על השני אבל כבר עם הפריות.
    אז מה זה בעצם הפרייה...ביום השלישי של הווסת מתחילים עם ריקת הורמונים ובדיקות דם ואולטראסאונד כל יומיים שלושה, כש הביציות מספיק גדולות נותנים זריקה להבשלת ביציות ויום או יומייםאחרי זה שואבים אותם. השאיבה נעשית בהרדמה מלאה ולפעמים זנה מלווה בקצת דימומים וכאבים אחר כך.
    לאחר מכן לקוחים זרע של בעלך וביציות שנשאבו ומפרים אותם.ואחרי יומיים בדרך כלל מחזירים אותם לרחם.
    ההחזרה היא פשוטה לוקח משהו כמו 5 דקות.אחרי זה מחכים שובעיים ובעזרת השם בלי נדר מגלים הריון.
    מקווה שהצלחתי לעזור
  • היי, ליבי איתך. אני נשואה 5 שנים ללא ילדים. פשוט לא ניסיתי בכל הארבע שנים וחצי שאני נשואה. כעת מטופלת עם ivf icsi- שזה בעצם מחדירים את הזרע לביצית בכח מה שמבדיל אותו מivf רגיל ששם התהליך הוא יותר טבעי.
    לי הרופא נתן להזריק לפני שהגיע המחזור ( עשיתי בדיקה שאין הריון) זריקה שנקראת ״דקפפטיל״ שמונעת מהביציות לבקוע מן הזקיקים. וכשהגיע המחזור הוא הוסיף לזריקה הנוכחית זריקה נוספת שנקראת ״גונאל f״ והיא מיועדת להשראת כמה שיותר זקיקים. בכל פעם עושים בדיקת us עד שרואים שהזקיקים ממש גדולים ובשלים לשאיבה. ביום השאיבה הגעתי בצום, נתנו לי עירוי, ושם הזריקו את החומר המרדים ( לא הרגשתי כלום, מיד נרדמתי) כשיצאתי משם ביקשתי משכך כאבים והשתחררתי אחרי שהצלחתי לעשות פיפי (לבקשת האחות). כשאת יוצאת מהשאיבה מודיעים כמה ביציות נשאבו ואז צריך להיות עם הרופא בקשר על מנת לדעת כמה הפריות תקינות נקלטו.כאשר הרופא מחליט שכדאי לעבור את ההחזרה, הוא מודיע ואת מגיעה עם שלפוחית מלאה זה לוקח 5 דקות או פחות אפילו.
    חייבת לציין, שהזריקות לא כאבו לי בכלל (השתמשתיבמשחה שמרדימה את האזור של הזריקה, אחרי השאיבה גם לא כאב לי, שתיתי כמו סוס ונראה לי שזה בגלל זה, החזרה זה כמו הזרעה- לא כואב בכלל. העניין הנפשי הוא הכי כואב לי.
    סלילה על האורך:)

Mali
  • שכחתי להוסיף כשהרופא מחליט שהזקיקים מספיק בשלים, הוא נתן לי זריקה נוספת שנקראת ״אוביטרל״ היא נותנת פקודה לביציות להשתחרר מהזריקים ואז מתבצעת השאיבה- כמו שקורה בתהליך טבעי רק שפה זה מלאכותי.

Mali
  • תודה לכן בנות, עשיתי 3 הזרעות והבנתי שאחרי 3-4 הזרעות עוברים להפריות... אז אני מתלבטת עם לעשות עוד אחת או לעבור כבר בטיפול הקרוב... עוד שאלה קטנה האם צריך חופש מהעבודה ביום של השאיבה ?

לילוש
  • לילוש אני ממש מבינה אותך אני עמדתי בפני אותה דילמה..
    יכולה לומר לך שכל מה שכתבת הרגשתי שאני כותבת..
    פעם אחרונה אצל הרופא הוא אפילו הציע לעבור להפריות ואני התפרקתי לגורמים מולו.. עבר זמן וחשבתי על זה ואת האמת לומר לך אני עוברת בלב שלם רק בגלל אותו משפט שאמר לי הרופא.. "בהפריה אני יכול לראות את התהליך שלב אחר שלב מה שבהזרעה לא ניתן.. "
    לכן החלטתי לא לבזבז זמן ואם הגורל שלי הוא לעבור להפריות אז שיהיה הפריות..
    עם כל הפחד והחשש.. העיקר שבסופו של דבר נחבוק ילד!
    בסופו של דבר תעשי מה שהלב אומר לך..
    שולחת לך חיבוק חזקקק

אפרסקית
  • היי,אני בדיוק באותו מצב שלך.. נשואה שנה וחצי ועדין לצערי ללא ילדים. גם אצלי כל החברות/אחים עם לפחות ילד שלא נדבר על שלושה :) המצב באמת לא מזהיר אבל אני אומרתלבעלי שהגעתי למסקנה שכל יום ללא הריון/ילדים זה עוד יום של רווקות אז צריך להנות , החלטתי שבא לי חו"ל ... אני אחרי הזרעה ראשונה עם הורמונים שלא הצליחה ובחודש הפסקה בגלל ציסטות. החלטתי גם החודש ללכת לרב לקבל ברכה.
    זה מחזק. הרופא שלי מקסים ונתן לי טיפ הכי גדול למצב. צריך הרבה סבלנות כי בסוף זה יגיע והמון אמונה.
    אז אימצתי והחלטתי שאין ייאוש! רק שמחה! מה שצריך לקרות קורה תמיד בזמן נכון.
    מאחלת לך המון הצלחה.

לגבי ההזרעה לי הרופא אמר כ-3 הזרעות ואז הפריה, אני מכירה מישהי שנקלטה בהזרעה 5, אז תני צ'אנס.
    בע"ה עוד השנה כולנו נחבוק בייבי.
  • היי מתוקה,

נראה לי שסיכמו הכל לגבי ההליך של הפריה אני רק יכולה להוסיף וחשוב לי להדגיש את זה, שהשד הוא לא נורא בכלל!! אני ממש מזדהה עם ההרגשות שלך, גם אני הרגשתי שההזרעות זה בזבוז זמן ואכן בהפריות הסיכויים גדולים יותר. שיהיה המון בהצלחה וב״ה שבקרוב מאודדדדד תתבשרי בבשורה טובה!! אמןןןןןן נשיקות

לילך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה