שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני 4 ימים אחרי ההחזרה ואני סובלת מכאבי ראש, אני פוחדת לקחת משכחי כאבים ורק כש זה הופך בלתי נסבל לוקחת אקמול וזה מפחיד אותי כל פעם.
    אני מקבלת המון כדורים (אנטיביוטיקה ופרוגינובה) ויכול להיות שזה תופעות לוואי שלהם אבל רופא לא יודע לענות לי על זה
1 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב ....

אני יכולה לספר לך שלי אחרי ההחזרה , עוד באותו היום , כמה שעות אחרי שחזרנו מבית החולים, התחילו סחרחורות מטורפות ובחילות שנשארו איתי כמה ימים. אפילו הלכנו למיון באותו הלילה, כי זה היה כל כך חזק שלא הבנו מה קורה איתי .... והרופא לא ידע להסביר את זה

הכל יכול להיות , אני יודעת מנויירולוג שטיפול הורמונלי יכול להחמיר כאבי ראש , וכל מיני סימפטומים של כאב הראש, וזה כולל סחרחורות ושות.

אני ממליצה להתאפק עם משככי הכאבים, את גם ככה עמוסה במה לא ... קחי לך יומיים שלושה חופש ופשוט תנוחי , קצת במיטה וקצת בחוץ, לכי עם בעלך להסתובב ליד חוף ים, או באיזה פארק, איפה שכיף לכם , בטבע , זה מאוד מאוד מרגיע ... ואני מאמינה שתרגישי יותר טוב

שיהיה לך המון בהצלחה

תן לאהבה שלך להוביל אותך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה