עגלת תאומים / אחים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשאלד ההפרש בין האחים יהיה שנה וחודשיים בלבד.. חייבת עגלת אחים / תאומים

על מה אתן ממליצות והאם יש העדפה מבחינה בטיחותית או נוחות לעגלה לרוחב או לאורך?

מיקמיק
3 תגובות
עמוד 1
  • היי אצלי ההפרש יותר גדול,
    אבל ממליצה בחום על הגלה של Phil and Ted's
    מאוד נוח, נכנסת לכל מעלית, נוסעת חלק
    http://philandteds.com/rw/Products/Push/navigator
  • לי יש הבדל של 13 חודשים ואני ממליצה לך על BABY JOGGER
    CITY SELECT
    משמשת אותי נאמנה כבר יותר מ-3 שנים!!!
  • לי יש עגלת דר' בייבי- ההפרש בין הבכור לאמצעית עשרה חודשים וחצי ובין האמצעית לקטן שנה וחודש וחצי- העגלה הזו משמשת אותי בכבוד עד היום וברוב הפעמים היא סוחבת את שלושתם- ולהזכיר- הבכור כמעט בן ארבע, האמצעית בת 3 והקטן כמעט בן שנתיים. יש אמא מהגן של הילדים שלי שקנתה עגלה כזו והיא אמרה לי שהיא חדשה בשקית. אני יודעת שהיא מבקשת עליה 900 שקלים בחנות היא עולה 1400. אם את מאיזור חולון ומעוניינת אשלח אלייך למייל את מספר הטלפון שלך.
    [center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה