הסרת אנרגיות שליליות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי יקרות, מקווה שנהנות מהחג
    שאלה- האם פעם הלכתן/מישהי קרובה אליכן הלכה לרב או מישהו שמתמחה בהסרת אנרגיות שליליות/עין הרע או פשוט מתן ברכה.
    חשוב- אם זה רב, לא רב שמבקש כסף. לא עניין כלכלי פשוט רתיעה אישית שלי
    לא מתחברת יותר מידי למישהו קיצוני בדעותיו או עם טקסים וכו.. משהו יותר רוחני
    האם מכירות?
10 תגובות
עמוד 1
  • הי קרן אור,

אני אף פעם לא הלכתי למישהו כזה, אז אין לי כל כך המלצות .

מה שאני יודעת לומר לך זה שהיו גם לי תקופות שהייתי בטוחה שיש סביבי אנרגיות שליליות , ושזה אולי היה נכון, אבל בסופו של דבר זה נגע רק לי . אני מתכוונת לזה שלך יש שליטה על האנרגיות שסביבך. תאמיני בזה ויהיה לך קל יותר לשנות את המצב לחיובי.
    אני אישית מאוד מאמינה ברבנים וכאלה כן ? וכבודם אצלי במקומו מונח. אבל עם זאת, זה גם מפחיד אותי קצת ...
    אני אומרת דבר כזה, ברגע שאת לוקחת את האחריות על הרגשות שלך, על הכאבים שלך, וגם על האנרגיות שלך , זה אצלך בידים , את היא זו שיכולה לשנות את המצב. אבל ברגע שאת מעבירה את הכוח הזה, את האחריות הזאת לידיים של מישהו אחר, את נתונה לחסדיו... קחי את האחריות על עצמך בשתי הידיים שלך ... מאוד קשה אני יודעת, זו מלחמה יומיומית ... אבל התוצאות החיוביות מובטחות , ועימן גם חוזק נפשי , כי אי אפשר להחליף את תחושת המסוגלות האישית , בשום דבר אחר !

שולחת לך נשיקות וכוחות , וחפשי את הכוח בפנים להתמודד עם הכל ולשנות את הכל ....
    ואגב ... יש לי הרגשה שזה החודש שלך ....  

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • היי יקירה,

לי יש רב שאני מתייעצת איתו באופן קבוע. הוא מאוד עוזר לי ומרגיע אותי ונותן לי הרגשה טובה. הוא מקבל בבית שלו, ממש לא צריך לשלם כלום!!! מבין בכל ההליך של ההפריות, מכיר את ההורמונים ואת כל הבדיקות וההליך... הרבה אני מתייעצת איתו בנושאים רפואיים... הוא מקבל בירושלים ואם בא לך תשלחי לי מסר ואשמח לקבוע לך איתו!!

חיבוקים

לילך
  • גירפה יקרה שלי,
    אני מסכימה עם כל מילה ומילה וזו האגנדה שלי לגמרי! לגמרי!! אני חושבת ומאמינה בכלמלבי שמחשבה יוצרת מציאות. הכח הוא אצלי לחלוטין. באמת. אני יודעת שיש אנרגיות שליליות מסביב. זה טבעי. אני משתדלת מאוד לעבוד על החסרונות שבי על שיפוטיות ביקורת לשון הרע וכו. אבל לא כולם כך וגם מי שכוונותיו טובות. ואני מאמינה שגם אם יש אנרגיות כאלו אני צריכה להאמין שזה לא נוגע בי!
    פשוט חשבתי שקודם כל כולנו זקוקים לייעוץ. ואולי זה יאירנאת עיניי. ואולי אולי בתקופה כזו שאני יותר חלשה מבדכ אני יותרמפגיעה לאנרגיות השליליות..
    וחוצמזה שאני קצת מיואשת.. אני לא דתיה אבל מאמינה שיש מעבר למה שרואים. ולא מבינה למה זה קורה לנו. באמת עם יד הלב אנחנו אנשים טובים. ובעלי אפילו יותר.. הוא מדהים. ואנחנו לא מוסברים. אז למה.....
    לילך אני אשמח לקבל פרטים. זה רחוק לי אבל אנסה
  • לילך, הוא מכוון לאורח חיים דתי? כי זה לא הכיוון שלי...(:
    אחשוב על הכל ואכתוב לך אם זה מסתדר לי בראש...(:
    איזה יופי שיש לך עם צי להתייעץ באופן קבוע!!
  • קרן אור שלי .... מדהימה שלי ...

אני לגמרי מבינה את המקום הריגשי שאותו את מתארת ... גם אנחנו לא מוסברים ....כשאת הראשון הבאנו בלי לנסות אפילו .... ואכן יש דברים נסתרים , דברים שמעבר , והם לא נראים לנו כי ככה זה הכי בריא וטוב בשבילנו . יש דברים שאם נדע אותם נשתגע .... כל מיני סיבות רוחניות כאלה ואחרות .... פשוט תאמיני שהוא זה שיודע מה הכי טוב בשבילך ... וזו דרך שאת צריכה לעבור , לא כי את בן אדם לא טוב, לא כי מגיע לך עונש, אלא כי יש דברים בחיים שצריך לעבור לפני דברים אחרים . תיקונים כאלה ואחרים, שאנחנו באמת באמת לא מודעים להם ....וכניראה שלא נהיה לעולם.
    תראי, בכל דרך שתבחרי אני איתך , פה מאחוריך, אעודד אותך, אתמוך בך, אחזק אותך ... מה שצריך . אבל הייתי במקום שאת נמצאת בו ... ואני עוד נמצאת בו ... בירידות של רכבת ההרים אני מגיעה אליו שוב ושוב ... מחפשת לי ניסים, אנשים שיוכלו לעזור לי ולגאול אותי מהמצב הזה, מהקושי הזה .... הייתי אצל מישהי שקוראים לה רינת גל אוחיון, אני עוקבת אחרי הסרטונים של איריס נאור .... שמחה אייזנר בכל נושא החרדות ... כמה שאני ארצה , אף אחד מהם לא יכול לעזור לי ... רק אני יכולה לעזור לעצמי.... ושלא תביני לא נכון , כולם מקסימים , ומאוד ניסו לעזור ... אבל אמת יש רק אחת , ואני צריכה לחפש את הדרך אליה בעצמי...
    חיזוקים תמיד טוב לקבל ... אבל פיתרון לבעיה ... אני בספק.

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • אני מחבקת אותך חזק חזק , באמת ... ומאחלת לך מכל הלב שתיקלטי כמה שיותר מהר...
    אין לי איך לעודד אותך ... אני מבינה וחווה את כל מה שאת עוברת . אבל תשתדלי לראות את החיובי בעניין .... אולי התקרבתם יותר את ובעלך, אולי עוד תספיקו לעשות איזה טיול זוגי לחול לפני שיגיע לכם ילד , אולי .... תשתחררי בינתיים ממצב כלכלי מסויים ותוכלו לגדל ילד יותר בקלות כשהוא יגיע ... אני באמת לא יודעת , אבל בטוח שיש חיובי בעניין .

שזה יהיה הטיפול המנצח שלך,,,, אמרתי לך שאני מרגישה שזה הטיפול שלך נכון ?

שולחת לך נשיקות חמות והממממוווווןןןןן

תמיד פה בשבילך ... ואם את רוצה לא איכפת לי שנדבר בטלפון ... כל מה שיעזור לך לפרוק ולהתאושש מבחינה ריגשית ....

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • את באמת מהממת ברמות!.. באמת..
    קצת איפסת אותי. את יודעת אומרים שמקבלים כאן תמיכה אבל לא להאמין כמה עמוקה היא. הרבה מעבר למילות אהדה שטחיות..
    תיקון קל- יש לי ילד אחד, מהמם (: עוד מעט בן 3.. הגיע אחרי שנה של טיפולים.. חשבתי והאמנתי שיהיה הרבה יותר קל הפעם. הסתבר שלא בדיוק. עד עכשיו ראיתי את היתרונות- לתת לו את הזמן שלו. עכשיו כבר עצוב לי שהוא לבד..
    אני מאמינה שזה קרוב. באמת. פשוט קשה לי לאזור כוחות למחזור נוסף..
  • אל תילחצי מהגיל של הבן שלך .... גם אני נילחצתי בהתחלה ואז הבנתי שכל הנושא של כניסה להריון לא תלוי בי, אז מה יש לי להילחץ ? לחץ רק ירחיק ממני את המטרה .... הוא בסך הכל בן שלוש .... שלי בן שבע !!!! ואני יכולה לומר לך שהגעתי למקום שבו אני מבינה שאין מה לעשות , ההפרש שחשבתי שיהיה לי בין הילדים, לא יהיה כמו האידיאל שעליו חשבתי כל הזמן ... והבן שלי קורא ספרים על הריון , קורא ספרים על אחים ומבקש ממני תינוק .... מבקש אח, מבקש שאני אתחתן שוב ... כי הוא חושב שאחרי חתונה מגיע תינוק.... ועדיין , אני משתדלת להישאר רגועה ולא לתת לזה להשפיע עלי .
    ויש במצב הזה המון יתרונות, באמת יש לילדים האלה את המקום שלהם, ולנו יש המון אנרגיה להשקיע בהם, והם ילדים מוצלחים. אפשר למלא להם את המקום של אחים עם חברים, עם אחיינים וכאלה , וככה הם ילמדו להתחלק , אפשר ללכת איתם לסידורים שלנו, שמשעמם להם בסידורים שלנו, אבל ככה הם לומדים שלפעמים עושים דברים שלא קשורים אליהם ... מדובר בפעולות שמפתחות אותם אפילו שעוד אין להם אחים.
    את עושה את המקסימום, וחשוב שתירגעי ....

ואת צודקת לחלוטין, כל מה שקורה פה בפורום הוא מעל לכל דימיון אפשרי, מדהים כמה תמיכה מקבלים פה בצורה וירטואלית , וכמה זה מעודד, מרים, מנחם, מרגש ... כאילו שזו הנפש שלנו מדברת אלינו....

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • כמו תמיד.. מחזקת ומסכימה עם כל מילה..
    איןנספק קהוא מקבל המון.. המון השקעה והמון אנרגיה. אבל כאמא זה ישר מכניס אותי לרגשינאשם חחח- שאני רוצה לקחת לו את זה. אחכ שאין לו את זה.. אחכ אשמה לגבי הילד שלא נולד חחח שלא יוכל לקבל את כל זה...
    גירפה כמה זמן את מנסה? את עושה את זה לבד או עם בן זןג? גם ככה זה דורש המון כוחות..
  • אני מנסה כבר חמש שנים .... בדיוק חמש שנים ...
    אני נשואה , אני לא לבד ...

ואני מבינה מה את מרגישה ... גם אני הייתי במקום שלך , מצד אחד שיהיו לו אחים, מצד שני למה לעשות לו את זה .... חחחחחחחחחחחח ככה הרגשתי בערך ארבע שנים... ורק בשנה האחרונה אני יכולה לומר לך שאני רוצה להביא לו אח או אחות ... שלא יהיה לבד, שאני מוכנה להתחיל שוב את הטיפול בתינוק, לגדל, להשקיע, לחנך ... במקביל לילד הבכור שלי ...ומאחר שאנחנו לא מוסברים , אני תקועה עם המחשבה שכל הקושי הוא בגלל שאני חוסמת את האפשרות להריון נוסף ... מי יודע ?

מבחינה נפשית וריגשית עברתי דברים ותהליכים מדהימים בחצי השנה האחרונה , זה לא המקום לפרט אותם , אבל אני מקווה מאוד שעכשיו דברים יתחילו לעבוד ....

תן לאהבה שלך להוביל אותך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה