היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה? קודם כל חג שמח! דבר שני התחלתי סבב נוסף לא עשינו הפסקה כי לא רציתי . התחושות שלי שזה לא הולך לקרות בזמן הקרוב. אנחנו רק בהתחלה של התהליך ואני כבר מדוכדכת. יש פה בנות בפורום שמנסות שנים ואני רק סבב שני וכבר מתוסכלת!! אני מחזיקה מכל אחת ואחת מכן על התמיכה והאהדה. איך אתן עושות את זה?!!! היינו בארוחת חג אצל המשפחה של בעלי שאני אוהבת אותם מאוד. גיסתי הייתה עם התינוק שלה וכולם התלהבו! היא התחתנה אחריי וכבר יש לה תינוק! אני מאוד אוהבת אותו ומפנקת אותו! זה הגיוני שאני מקנאה?!! אני מרכישה רע עם זה שזה התחושות שלי כי אני מאוד אוהבת אותה! אבל אוףףף מתי כבר יהיה לי משלי?! מתי יתלהבו מהייצור הקטן שלי?!!! אני מנסה באמת להיות חזקה וכשהתחלנו את התהליך הייתי חזקה, אבל פתאום אני מרגישה שזה גדול עליי! איך עושים את זה?!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • יקירה תשמעי הסבב הראשון והכישלון הראשון הם הכי שוברים, כי את בטוחה שאחרי שכבר התינוק מוכן ומכניסים אותו.לרחם אז אין מצב שזה לא מצליח ולעזעזאל סטטיסטיקה. אני הייתי שבורה אחרי כישלון ראשון. מאז היו עוד כמה אבל אף אחד מהם לא הפיל אותי כמו הראשון. חברה שלי החליטה שלא להמשיך אחרי הכישלון הראשון.

נשמה נדוש ככל שיהיה חשיבה חיובית מובילה פה את רוב הבנות. כן זה קשה, כן זה לא מובן למה, כן זה לא ברור לנה דווקא לי אבל אני מאמינה בשביל כל אחת כאן שכולנו נצא מפה עם תינוקות ונישאר לעודד פה אלה שיצטרפו.
    סליחה על.החפירה בשורה תחתומה אמונה מחזיקה פה את כולנו.
  • היי מאמוש
    התחושות כלכך מובנות.... והכי הגיוניות בעולם. קוראת מה שאת כותבת ומזדהה עם כל מילה - כך בדיוק הרגשתי בשנתיים האחרונות בכל ארוע משפחתי בכל חג בכל חופשה בכל יום הולדת ואפילו בכל ארוחת שישי משפחתית.
    אני לא חושבת שיש מנוס מהתחושות האלה אבל צריך לדעת להתמודד איתן ובכל פעם כזאת להזכיר לעצמך שעכשיו זה המצה והוא מעצבן אבל בקרוב הוא ישתנה. אאת תקבלי פיצוי ענק..... והבייבי שלך יהיה הכי מיוחד והכי מתוק והכי שלך!!!!!!
    ואז - שום דבר כבר לא יעניין אותךךךך רק המשפחה הקטנה שלכם והטרייה.
    אני באמת מאמינה שזה יקרה. ז יקרה לכולן. צריך המון סבלנות והמון אמונה..
    לא להשבר!!!! ולחייך. המון.

אנחנו כאן בשבילך לכל מקרה
    עם המון אהבה וחיהוקים וירטואלים את תראי טיך בקרוב כולנו נשמח איתך כאן על בטא חיובית מהממת!!!!!!

ליטלילי

• הי שירן ....

בשנה שעברה אני עשיתי הזרעות עם הורמונים, וגם אני לא עשיתי הפסקה ... זה הביא להתמוטטות עצבים, ולקח לי שמונה חודשים להתאושש ולהחליט שאני חוזרת לטיפולי הפוריות . ומאוד חששתי .
    הפעם, התחלנו עם הפריות, ברגע שהראשונה נכשלה, אחרי הנפילה והייאוש מגיעה הרי האופטימיות וכמו בהימורים יש דחף לא לבזבז חודש, וישר ללכת לטיפול הבא.... אבל עצרתי. מאוד קשה לעצור ולקחת חודש הפסקה, אבל גיליתי שזה הכרחי לנפש. אחרי כל מה שעברתי בחודש שעבר, וכל ההשלכות על הנפש החודש, ועל הגוף שלי שהשתכנע שהוא בהריון מכל ההורמונים, והתנפח ... חייבים הפסקה. חייבים להירגע . וכמה שחשבתי שחודש הפסקה רק ילחיץ אותי, כי הנה עוד חודש מבוזבז, זה דווקא חודש שבו אני נרגעת, אוגרת כוחות להמשך המסע שלי.

אהובה, אני ממליצה בחום, מהניסיון האישי שלי , תעשי הפסקות....אני חושבת שבהפסקות תצליחי להתעודד ולאגור אופטימיות לבאות ... וזה חשוב . תזכרי תמיד, לחץ לא מביא אותנו לשום מקום טוב

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • תודה רבה בננות!!! כיף גדול שיש אתכן!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה