מאוד רוצה לשאוב ולהקפיא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למה לא הולך לי?
    אמרו בלילה הכי טוב...ניסתי
    אמרו תנסי שעה אחרי הנקה גם ניסתי
    מכל צד חמש דק במשך שלוש פעמים גם ניסתי
    בכל פעם אני שואבת חצי שעה ויוצא בקושי 20...
    היום ניסתי לשאוב אחרי הרבבה זמן שלא שאבתי..שום דבר לא השתנה
    יש שיטות אחרות?

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי בבוקר הכי טוב
    כי את אחרי מנוחה ויש חלב בשפע

לשאוב זה לא קל בכלל...
    למוח יש ריפלקס שיחרור הנקה שקורה בזמן שאת מריחה את התינוק
    בזמן שפסיכולוגית הוא מולך, גם בוכה למשל
    וגם הרוק שלו תורם.
    לי יועצת הנקה המליצה לקחת ללימודים תמונה או חיתול של תהל
    לדמיין שהיא יונקת ממש... וזה מאד עזר לי.
    את יכולה לעסות את השד חמש דקות לפני השאיבה להזרמת חלב
    זו ההכנה הכי טובה. אפשר גם לנוח לפני או להתקלח במים חמים.
    כל אלו עזרו לי מאד

• בדיוק באתי לשאול את אותו הדבר
    היום שאבתי ארבעים דקות בערך ובקושי יצא משהו....... אציין שקראתי פה בעבר על נושא הלהריח חיתול של אביב וזה אכן עזר בפעמים קודמות
    ואני רוצה להתחיל מחסן של ממש בפריזר ולא כמו עד עכשיו בקבוק אחד שלוקח לי יומיים למלא אותו
    וכן, היועצת הנקה שלי גם המליצה בבוקר
    שירה, תודה על העצות, אנסה להתקלח במים חמים לפני, בבוקר ואחרי מנוחה
  • אני גם התחלתי לשאוב. בהתחלה יצאה מעט כי הגוף לא היה רגיל לייצר חלב בשעה ששאבתי,עשיתי את זה בלילה לפני השינה כשהתינוק לא יונק בדרך כלל. המשכתי לשאוב כל יום בשעה הקבועה ואחרי כמה ימים היה כבר יותר חלב. לגוף יש שעון פנימי ופשוט לומד מתי הוא צריך לייצר כמות מוגברת של חלב
  • כמה טיפים שעזרו לי מאד: לפני ההנקה- מים/קומפרסים חמים, עיסוי של השד (כאילו את מנסה לסחוט ידנית), להחליף הרבה צדדים, הכי חשוב- משאבה טובה, זה מאד אינדיבידואלי, אני למשל לא מצליחה לשאוב כלום עם האוונט ועם המדלות לסוגיהן יוצא לי המון. כמובן שגם להריח בגד, או הכי פשוט- לשים את התינוק עלייך ולשאוב. בעיני יותר חשוב מהשעה ביום זה שיהיה זמן שאת רגועה ונינוחה.
    יש מקומות שמשכירים משאבות ממש מקצועיות, אולי כדאי לך לפחות להתחלה, כך גם תצברי לך איזה סטוק..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה