זהו זה נגמר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 9 שבועות של אושר הסתיימו אתמול ברגע
    אני פשוט לא מאמינה ולא מעכלת,
    כל היום בכיתי אתמול, אני בלי מצב רוח וחשק לכלום, אפילו את הטלפון שמתי על שקט
    אתמול בבדיקה הרופא לא מצא דופק ושלח אותי למיון שגם שם לא מצאו דופק
    וזהו זה הסתיים עם כדורים של צטוטק

אני לא יודעת איך להמשיך הלאה, מאיפה להביא את הכוחות

אני לא מבינה למה דווקא לי זה קורה, אחרי 3 שנים של נסיונות זה מגיע ונעלם ברגע

האחות במיון אמרה לי אל תדאגי חודש הבא כבר תהיי שוב בהריון ותשכחי בכלל שזה היה

בנות שלקחו צטוטק, כמה זמן היה לכן דימום? הוא היה חזק? האם הספיק לכן כדורים פעם אחת בשביל שהכל יצא? כמה זמן אחרי קיבלתן מחזור? וכמה זמן להיקלט להריון שוב אחרי?
    יש לי בדיקה ביום ראשון לראות אם יצא הכל ובמידה ולא שוב כדורים

איך אומרים למשפחה? כולם אצלי יודעים שהיינו בהריון
33 תגובות
עמוד 1
  • מסכנה שלי אני כל עך מבינה אותך תיהי חזקה.
  • אני לא מאמינההההה איך זה קורה? למההה?? הלב שלי דופק כלכך חזק עכשיו!!!! אני לא יודעת מה לומר...

הרגשת משהו לפניי? זו הייתה בגיקה שגרתית?

כלכך מקווה שתיקלטי שוב במהרה.

חיבוקים

ליטלילי

• היי בנות
    תודה
    לא הרגשתי כלום
    אפילו המשיכו התסמינים של ההריון ויצאה לי בטנונת ממש קטנה
    זה בדיקה שגרתית שהרופאה ביקשה שאני יעשה בגלל הפער של השבוע שהיה

הייתי בלחץ מהבדיקה אבל לא ציפיתי לזה
  • מצטערת לשמוע מאמי...

מקווה שמעכשיו יהיו לך רק בשורות טובות.....

ליטלילי

• מייקי... אין לי מילים. לא יודעת מה לומר לך..
    רק שאני ככ מבינה אותך. קבלי חיבןק ענקי. אני מקווה שלפמות הציטוטק עבד כמו שצריך.
    גם לנו קרה משהו דומה ובגלל שהמשכתי לבדוק כל שבוע זה לא בא לי בכזה שוק כמו שאצלך. מצד שני אני כל שבוע היתי צריכה לחכות שהדופק יפסק.. מה שהיה קשה מאוד. ובסוף נגמר בשבוע 9.
    זה עוד מוקדם אבל מקווה שתמצאי מה יכול לעזור לך.. לי עזר למשל להנציח באיזו דרך את העןבר. לה**** לו משהו.. שידע שהיה משמעותי בשבילי ואהבתי אותו.
    עדיין לא קל לי לפעמים אבל אני יודעת שזה עדיף מבעיות מאוחר יותר.
    מקווה שתתאוששי מהר יחסית... אנחנו כאן לכל שלב שהוא. וכל דבר שתצטרכי...
  • בנות המון תודה
    התמיכה שלכן מאוד עוזרת
    קרן אור הייתי שבוע שעבר בבדיקה והכל היה תקין
    בגלל זה לא ציפיתי לבוא אתמול ושהרופא יגיד אין דופק

לקחתי אתמול בבוקר, הדימום התחיל רק היום ובינתיים חלש
    מקווה שהכל יצא בפעם אחת, למרות שקראתי שלהרבה בנות יוצא הכל אם בכלל רק אחרי הפעם השניה

את עשית הפלה גם עם ציטוטק?
  • מייקי יקרה... לומידעת כמה באמת עצוב לי לשמוע את כל זה..
    שאת עוברת את זה..
    ממש...
    אני עשיתי גרידה. לכל דבר יתרונות וחסרונות. מותק שלי די מספיק מה שעברת אל תדאגי גם לזה עכשיו. אם יצא הכל מה טוב ואם לא תתמודדי כשתצטרכי .. אני ככ מבינה את כל ההרגשות העצב האבל והמחשבות של -מה עכשיו הכל שוב...
    אני לא מאמינה ששבוע שעבר הכל היה בסדר.. איזה קשה!! אצלי הוא היה קטן יותר ואחכ הדופק היה איטי אז כבר הבנו...
    מכה לא קלה.. יקרה שלי את תעברי גם את זה.
    מה אני אוכל לומר עוד... שבאמת ובתמים מאחלת לך רק טוב
  • מאוד מאוד עצוב... תהיי חזקה יקירתי.
    אצלי הדימום נמשך 12 יום והוא היה חזק רק בימים הראשונים.
  • היי קרן אור

תודה, המילים שלך ממש מעודדות אותי
    זה ממש עוזר

מקווה שיסתיים מהר ושההריון הבא יגיע במהירות
    קראתי שאחרי הפלה זה תקופה מאוד פוריה להיכנס להריון והרבה בנות נקלטו ישר אחרי ההפלה, חלקן אפילו בלי לחכות למחזור

אני לא יודעת אם לנסות באופן טבעי אחרי זה או ללכת לרופא ישר לסבב נוסף של הזרעה
  • היי מתוקה כל כך הצטערתי לשמוע
    הלואי ויעבור בקלות ומהר.
    אני חושבת שכדאי שתתיעצי עם הרופא שלך לגבי אם לעשות סבב נוסף של הזרעה או לנסות קודם טבעי, לפעמים רופאים רוצים לתת קצת זמן לגוף להתאושש.
    חוץ מזה צריכים לוודא שהכל יצא והבטא התאפסה לפני שמתחילים טיפול הבא.
    מאחלת לך המון בהצלחה ורוצה שתבשרי לנו רק בשורות טובות ובהקדם.
  • יקרה שלי זה באמת משהו שקורה כנראה.. שיש פוריות גבוהה יותר.. אני גם שומעת את זה הרבה
    שתי חברות שלי עברו משהו דומה באותה התקופה. שתיהן עם קושי להיכנס להריון. שתיהן היום בתחילת הריון. שתיהן תוך חודשיים שלושה מההפלה..(:
    אבל.. תשאלי את הרופא אם מאשר להיכנס להריון מייד. לי למשל לא אישרו הייתי צריכה לחכות חודש. אבל יתכן שבגלל שזה ציטוטק אז יאשרו לך.. בינתיים תנוחי.. יש לך שבועיים לפחות עד שהסוגיה תעלה.
  • היי בנות
    תודה על התמיכה שלכן
    אין לכן מושג כמה זה מחזק

אני ביום השני של הציטוטק, אתמול לא היה כלום חוץ מכאבים והיום דימום ממש חלש, פחות ממחזור
    Olgalit עשית שני סבבים עד שהכל יצא?
    האחות בבית חולים אמרה לי שאחרי שמקבלים מחזור, שזה 3-4 שבועות אחרי הדימום שלל
    ההפלה, הולכים לרופא נשים לעשות אולטרסאונד שהכל בסדר ואין כלום ואז אפשר להיכנס להריון באותו מחזור כבר
    גם הרופא בפורום רשם שאין צורך לחכות, שאפשר להתחיל טיפול ישר במחזור הראשון
    אבל נראה לי שבמחזור הראשון אנחנו נלך על טבעי
    העניין הוא איך יודעים מתי הביוץ? זה חוזר להיות אותו דבר כמו שהיה לפני?
  • וואו :( נשמה תהיי חזקהֱ! הכל יהיה בסדר...
    מאחלת לך בחודש הבא הריון תקין ושלם ל-9 חודשים.

שבת שלום

• תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • תודה בנות
    בטמת על כל התמיכה, והעידוד שלכן
    הפורום הזה באמת נותן הרבה כוחות
    ממש כמו משפחה מחזקת, תומכת ואוהבת
  • מצטערת לראות שזה המצב:(
    אני בשבוע 6 עברתי הפלה עם ציטוטק. היו לי כאבים נוראיים, מהסתכלות בפורומים שונים הבנתי שלא כולם חוות כאלו רמות של כאבים כמו שלי היו מהכדורים האלה. הדימום נמשך בערך 12 ימים ולא הסכמתי לקחת מנה שניה של הכדורים, כי לא כל התוכן יצא, אז בבית החולים הכניסו מכשיר שהוציא במקום את העובר כנראה. ומאז עברו שנתיים... שמתוכם אני מנסה להכנס להריון חצי שנה... אז לא כל כך יודעת כמה זמן לוקח מהרגע של ההפלה ועד לכניסה מחדש...
    אני מאחלת לך כניסה להריון החודש הזה והריון משעמם ותקין! ??

Mali
  • אוף מיידי אני ממש מצטערת לשמוע. זה קרה לאחותי לא מזמן לא היה לעובר שלה דופק. נתנו לה ציטוטק היו לה דימומים. בהתחלה חשבו שלא הכל יצא וחשבו לעשות לה היסטורוסקופיה ניתוחית אבל בסופו של דבר הכל יצא. מאחלת לך רק טוב מאמי. שבעזרת ה׳ תיקלטי שוב בהקדם!!
  • היי בנות
    תודה

בינתיים נראה לי כאילו כלום לא יצא
    אתמול בקושי דימום, עוד יותר חלש ממחזור והיום הפרשות חומות כבר
    מחר יש לי בדיקה ואם לא יצא אז שוב ציטוטק

גם אני סבלתי מכאבים חזקים, לקחתי פעמיים אופטלגין
    אני מאוד מפחדת שלא יצא הכל אחרי פעמיים ויהיה צורך בגרידה
    קראתי בכל מקום שבנות היו עם דימום מאסיבי ושיצאו להן גושים ואצלי כלום

מקווה להיקלט במהירות, אנחנו הולכים לנסות קודם טבעי ואם לא ילך לחזור להזרעות
  • כן עשיתי שני סבבים - הרוב נפלט אחרי מנה ראשונה. בסופו של דבר הייתה רירית של 13 ממ והיא יצאה במחזור וזהו.
  • Olgalit חיכית למחזור כדי להיכנס להריוןשוב או שניסית ישר אחרי הציטוטק השני?
  • ואייייי עצוב נורא.
    מחזיקה לך אצבעות שבפעם הבאה זה יחזיק
  • תודה
  • היי חמודה,
    צר לי לשמוע...

• היי vil
    כן, זה מה שאמרו לי, שכנראה היה משהו לא תקין בעובר והגוף יודע לזרוק אותו לבד
    גם בעלי אמר לי שלפחות זה בשלב הזה ולא בשלב מאוחר יותר או בשלב שכבר הוא נולד ולא יהיה בסדר, אז עדיף עכשיו
    האחות אמרה לי אל תדאגי, תיכנסי שוב להריון חודש הבא ותשכחי מזה
    גם לגיסתו של גיסי היה את זה בשבוע 12 הפסיק הדופק ועכשיו עודפחות מחודש היא צריכה ללדת בהריון תקין

האמת אני מחכה כבר לבדיקה ביום חמישי לראות שהכל יצא ולנסות להתחיל שוב

בעלי אומר לי קודם נורא רצינו את זה ועכשיו אנחנו רק רוצים שזה יצא
  • מצטערת לשמוע מותק ,מאד מבינה ומזדהה איתך (מכירה את הרגשה ) מאחלת לך מכל לב קליטה מהירה והריון תקין וכייפי בהמשך.

/]
  • מיקי ממש הצטערתי לשמוע.. שולחת לך חיבוק..

אפרסקית
  • תודה אפרסקית
  • צר לי לשמוע :/ עברתי את עניין ההפלה בשבוע 8 בערך אבל בגרידה כי ככה המליץ הרופא. ועבר בהצלחה , הדימום הסתיים אחרי כשבועיים בערך (עם הפסקות). לכן ממליצה לך שאם בבדיקה הבאה יראו שלא הכל יצא, תלכי על גרידה. חברה שעברה הפלה עם ציטטוק, דיממה במשך כחודשיים או יותר, עם הפסקות בין לבין. לאחר מבכן הסתבר שלא הכל יצא ונשלה לגרידה.
    ומשהו חיובי, אני נקלטתי במחזור השני אחרי הגרידה, והחברה כ3 חודשים לאחר הגרידה. יש הטוענים שמכיוון שמנקים הכל יסודי, לכן אפילו יותר קל להיקלט. אז לא לאבד תקווה בשום מקרה!! יש נשים שחוות הפלות פעמיים ומעלה עד שזוכות לרגע המיוחל.
    לגבי הביוץ, פשוט לנסות יום כן יום לא או תיעזרי בבדיות ביוץ. בהצלחה!!

מילוש =)
  • היי מילוש

תודה
    הייתי אתמול בבדיקה והכל יצא לשמחתי
    מבחינת דימום יש לי בקושי הפרשות חומות, כמעט כלום
    שבוע הבא נתחיל לנסות טבעי

לפני ההפלה ואחרי נקלטת טבעי או בטיפולים?
    אתם מוגדרים כבלתי מוסברים או שיש אצלכם איזה שהיא בעיה?

מקווה להיקלט במהירות
  • שמחה לשמוע שהגוף התנקה לבד.
    בהצלחה!!

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
  • תודה vil
    מקווה שיקלט מהר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה