אכזבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, חדשה כאן..
    נשואה כמעט 6 שנים... לפני מס דק קבלתי תשובה שלילית אחרי החזרה.. סיבוב ראשון של הפריה ואין קפואים. איך אפשר להתמודד עם זה? הייתי כל כך בטוחה שזהו.. זה הסבל האחרון לפני הקשיים של הריון ולידה והנה בשיחת טלפון קצרהמודיעה לי האחות ' מצטערת, התוצאה שלילית'... איפה שני העוברים שהייתי בטוחה שמתחילים להתפתח בתוכי??
    למה הם לא שרדו??איך אפשר להמשיך הלאה?? כל כךמיואשת
10 תגובות
עמוד 1
  • היי..
    ברוכה הבאה אלינו... התחושות מוכרות היטב. האכזבה מהכישלונות קשה כל פעם מחדש. לא משנה אחריי כמה סבבים - האכזבה היא אותה אכזבה..

זה קשה אבל אין ברירה אלה להרים את הראש ולהמשיך. כי צריך המון כוחות לדרך הלא פשוטה הזו.

אם אפשר לשאול, אחרי 6 שנים ורק עכשיו התחחלתם טיפולים? זה מבחירה?

בכל מקרה, שיהיה המון בהצלחה.. אנחנו פה לנקודות השבירה וגם לנקודות השמחות והטובות!

קליטה מהירה והריון תקין ועגלגל בקרובבבב

ליטלילי

• יקירה כל אכזבה היא קשה לדעתי אכזבה הכי קשה היא בפעם ראשונה.לי בפעם ראשונה היה הריון כימי וזה גמר אותי בכלל כמה ימים אחרי שאמרו לי להפסיק תמיכה הסתובבתי כמו בובה. כל אחד מוצא את הכח להמשיך במקום אחר אני התחלתי להתקרב לדת למרות שאני כל עך לא מהמקום הזה. זה עוזר לי לקוות לטוב.
    אני בטוחה שלא תיהי פה הרבה זמן וכבר בסיבוב הבא תבשרי לנו חדשות טובותבכל מקרה שתדעי שפה יש לך משפחה שנייה תומכת ומבינה.
    המון בהצחחה
  • הי בנות, תודה שהגבתן.. זה מדהים שיש מקום כזה.. חשבתי שאין איש שיוכל להבין את התחושות שאני חווה והנה מצאתי כאן את ההבנה, ההכלה.. אני חרדית ונישאתי בגיל 19.. כך שלא. ראיתי את עצמי מתחילה. טיפולים בגיל צעיר כל כך.. אחרי כל הזרעה שלא צלחה הייתי צריכה כמעט שנה להתאושש מהאכזבה ולנסות שוב.. אני לא מסוגלת לחשוב על סיבוב נוסף של הפריות.. מצד שני התשוקה לילד חזקה ממני..אני חושבת על לספר להורים ששוב. נכשלנו..
  • יקירתי אל איוש, אל תוותרי , אני נקבלת כוחות חדשים כל פעם שאני מתחילה סיבוב חדש, תיראי עכשיו הכירו את בגוף שלך ואיך הוא יגיב להורמונים עכשיו יוכלו להרכיב לך תוכנית יותר מוצלחת
    לי בפעם ראשונה שאבו רק שתי ביציות ובפעם שנייה כבר 9, אז טל תוותרי תיהיה חזקה בשבילך ובשביל פשוש שמחכה לך
  • יקירתי אל איוש, אל תוותרי , אני נקבלת כוחות חדשים כל פעם שאני מתחילה סיבוב חדש, תיראי עכשיו הכירו את בגוף שלך ואיך הוא יגיב להורמונים עכשיו יוכלו להרכיב לך תוכנית יותר מוצלחת
    לי בפעם ראשונה שאבו רק שתי ביציות ובפעם שנייה כבר 9, אז טל תוותרי תיהיה חזקה בשבילך ובשביל פשוש שמחכה לך
  • שלום מתוקה ....

גם אני עברתי כישלון בהפריה ראשונה , ממש לפני שבועיים, התרסקתי .... אבל בעזרת הבנות פה , וחיבוקים מהבעל קמתי שוב על הרגליים, אוגרת כוחות מחודשים להתחיל מחזור טיפולים שני ... בתקווה שיהיה מוצלח יותר מהראשון ...

אני לא אגיד לך ״אל תישברי״ , כי אי אפשר שלא להישבר ... לרסיסים .... אבל אני כן אגיד לך לחפש את הכוחות בתוכך על מנת לצאת מהמצב הזה , ולא להיתקע עם השלילי הזה . קחי לך חודש של חופש ואז תתחילי שוב, את הכל מחדש, עם תקווה ואמונה עמוקות עמוקות בנשמה, שהנה הפעם זה הולך להצליח ....

שתהיה שבת שלום
    תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • אני כל כל מזדהה איתך ועם כל מילה שלך! רק לפני כמה ימים היתה לי נקודת שבירה בעצמי! אני גם לא מזמן סיימתי טיפול ראשון, שאבו לי 9 ביציות ומתוכן רק 1 החזירו אליי. לא היו לי מוקפאים! הייתי בטוחה שזהו זה הולך להצליח בראשון, הגורל רצה אחרת... אני מבינה אותך לגמרי האכזבה היא גדולה . אני לא עשיתי הפסקה והחלטתי שאני ממשיכה ישר לטיפול הבא. אנחנו רק בהתחלה ולכן עדיין לא חסינות לגמרי ולא חזקות כל כך! אני מאוד מקווה שניקלט במהרה... מאחלת לת המון בהצלחה!!! אנחנו כאן ויש פה ממש אחוות בנות שזה כיף שיש למי לפרוק!
  • שירן מתוך 9 רק אחת הופרתה?

ליטלילי

• הי אור לי כמו שנאמר כאן הפריה ראשונה שנכשלת קשה מאוד. אני ממש התרסקתי. מהשנתיים וחצי האחרונות זה היה הכי קשה. אבל תראי שמהתשוקה לילד יצמחו גם הכוחות..
    ובפן החיובי את צעירה ויש לך זמן להמשיך ולנסות ובע"ה זה קרוב..
  • היי אור-לי,
    גם אני עברתי חודש שעבר הפריה בפעם הראשונה ולא נקלטתי
    השבירה היתה קשה
    הרבה בכי, הרגש רעה וחוסר הבנה למה זה לא נקלט
    אני אישית התנתקתי מהכל ודי מכולם
    היתי קצת אפטית לסביבה
    אבל סוף סוף זה עבר לי ואני חוזרת עם כוחות מחודשים

תמשיכי להאמין ולקוות כי בעזרת ה׳ כולנו נצליח
    והבנות פה נותנות תמיכה מדהימה
    הן מבינות ולא שופטות
    אני באמת מרגישה שאני יכולה לפרוק פה הכל על הכל

שיהיה המון בהצלחה