בוק הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות !
    בחתונה ויתרתי לעצמי על טראש דה דרס .. הפעם אני לא אוותר על בוק הריון !
    (בכל זאת הריון ראשון ;) )
    אז באיזה שבוע מומלץ לעשות את הצילומים ?
    ומה כדאי ללבוש ??( אין מצב שאני מצטלמת עם תחתונים .. )
    תודה :)

http://lmtf.lilypie.com/ElhSp3.png%5B/img%5D%5B/url%5D
4 תגובות
עמוד 1
  • אם אני לא טועה בין שבוע 35-38.
    זה תלוי איפה את עושה ...יש כאלה שאוהבות עם כל הבדים האלה האלה להצטלם
    יש כאה עם שמלות...היום יש כל כך הרבה צלמי הריון אין לזה סוף.

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • אם אני לא טועה בין שבוע 35-38.
    זה תלוי איפה את עושה ...יש כאלה שאוהבות עם כל הבדים האלה האלה להצטלם
    יש כאה עם שמלות...היום יש כל כך הרבה צלמי הריון אין לזה סוף.

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • יחסית בסוף ההריון בשביל שהבטן תהיה גדולה
    את יכולה לבחור מה ללבוש, לא חייבת תמונות עירום או עם לבנים
    תעשי סקר שוק ותסתכלי בתמונות של הצלמים, תבחרי מישהו/י בנוח לך איתו

אני גם חשבתי שאני רוצה לעשות בוק הריון ואז ראיתי את המחירים והחלטתי שזה מיותר לשלם 500+ לסט צילומים איכותיים
    פשוט דאגתי להצטלם כל חודש 3-4 תמונות איכותיות, שהשקעתי בלבוש ואיפור.
  • היי,
    אני גם חשבתי רבות לאחרונה על הנושא. בסוף החלטתי לוותר על צילומי ההיריון, כי באמת פחות התחברתי לכל נושא החצי עירום והצעיפים המתנפנפים... והחלטתי שבמקום נשקיע בצילומי New Born (מצלמים את התינוק ממש בשבוע הראשון אחרי הלידה, כל הצילומים האלו של התינוקות בתוך סלסילות חחח קיטשי אבל מה לעשות, התאהבתי!).
    בגלל שגם אני לא כל כך התחברתי לסוג הצילומים המקובל פה בארץ, חיפשתי קצת רעיונות משלי. אני מאוד ממליצה לך להיכנס לאתר:
    www.pinterest.com
    זה מין לוח השראה אינסופי. את יוצרת לעצמך חשבון, ואז פותחת "לוחות" לפי נושאים שמעניינים אותך. את יכולה לשמור בהם כל מיני תמונות מאתרי אינטרנט שונים. אז אני למשל פתחתי לעצמי לוח של צילומי היריון ושמרתי תמונות שאהבתי. נראה לי שפשוט אבקש מחברה שתצלם אותי בסגנון שאני כן מתחברת אליו, כמה תמונות איכותיות כמו שמשיח אמרה. וזהו.

(דרך אגב, הפינטרסט מומלץ באופן כללי- אני מכורה ממש)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה