מתוסכלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע 23עם בת יש לי ילד בן 6 ובעל שכבר כמעט חודשיים לא נוגע בי, בהריון הראשון הוא לא הוריד ממני את הידיים ועכשיו פשוט תיסכול.
4 תגובות
עמוד 1
  • למה? הוא מהלחוצים על העובר?
    שיתפת אותו שזה פוגע בך?

חיבוק

• אז אחרי שהערתי כמה פעמים על העניין הוא החליט לשתף אותי, לטענתו עצם היותי בהריון עם בת ( לזה הוא ציפה) יש לו קושי בלקיים יחסים.
    צר לי יקירי את ההורמונים שלי זה ממש לא מעניין אני צריכה להרגיש רצויה ויותר מכך נחשקת.
    ובנות כמה תובנות:
    1- הריון עם בן זה קלי קלות.
    2- אסור לקרוא 50 גוונים בהריון.

ומקווה שיתעשת על עצמו.
  • צרות של עשירים
  • האמת עד אמצע שליש שני גם לא רציתי שיגע בי ועכשיו כשאני מנסה ליזום הוא מחפש תירוץ ובורח. שלא נדבר על זה שהוא קבוע נרדם בסלון כדי לא להתקרב אלי במיטה וכשסוף סוף הוא מגיע הוא מתרחק.
    לא מספיק ההריון מתסכל שלא כמו בראשון גם הבעל לא מקל.
    רצה בת ומזניח את האישה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה