ל MIKEY - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מאמי, קודם כל שיהיה שבוע טוב!
    רציתי לומר לך קודם כך שאני כל כך מבינה לליבך כי אני עברתי אותו הדבר בדיוק (לא זוכרת אם ראית כאן את השרשור שלי) לפניי 4 שבועות בערך..
    אחרי שסוף סוף נקלטתי אחרי הזרעה, היו 9 שבועות של שמחה ואושר, אבל אז בבדיקה שגרתית (סתם כי אני רציתי) גיליתי שלעובר הפסעק הדופק בשבוע 7.
    זה כואב, זה מבאס, זה כאב שאי אפשר להסביר ומי שלא מרגיש על הבשר שלו )
    (ושחלילה אף אחת לא תרגיש) לא יכולים להבין..

לגביי הציטוטק - נתנו לי 4 כדורים, אני לקחתי אותן ביום רביעי והיה דימום חלש מאוד רק בניגוב, התקשרתי למוקד והיא אמרה שזה לוקח עד 47 ולכן חיכיתי..היה כבר יום שישי ובבדיקת א.ס הרופא אמר שכלום לא יצא ועשה לי בדיקנ ידנית שבודקת את פתיחה - אמר שצוואר הרחם סגור..
7 תגובות
עמוד 1
  • בזמן שהוא בדק אני מניחה שהוא פתח עם האצבעות שלו את המקום ושהגעתי הבייתה התחיל קצת דימום ואז נפל גוש כזה שממש כאב לי..
    אח"כ קבעו לי תור לגרידה כי אמרו שצריך להיות דימום מסיבי וכו'..ולי היה דימום כמו ל מחזור ורק את הגוש הזה (שהיה בגודל בינוני)..
    בבדיקת א.ס התגלה כי השק והעובר נפלטו ולכן "ניצלתי" מגרידה. אז אם אין דימום לא להספיד, לא אצל כולן זה פועל מיד..תחכי קצת..
    לגביי כאבים - אני חושבת שאני לא כל כך אינדיקציה כח אני ממש אבל ממש סובלת מכאבי מחזור אז בטח ובטח מהפלה..

אני מאחלת לי ולך להיקלט שוב במהרה..אני אישית עוד לא קיבלתי מחזור מההפלה ואני מחכה...גם לקח לי זמן להתאושש וזה בסדר לבכות ולהתאבל על זה..עם הזמן זה עובר.
    שולחת לך חיזוקים...!
  • סליחה על החפירה - אבל בנוגע להיקלט ללא לקבל מחזור..
    אני עדיין לא קיבלתי מחזור ושבוע שעבר שהלכתי לבדוק אם אכן הכל יתרוקן (למרות שאצלי נשארה חתיכה ממש פיצית שתרד עם המחזור) היו לי נתונים של זקיק 21 מ"מ ורירית 7.3, לכן באמת הגוף פורה ומבייץ לבד ועוד לפניי מחזור..

זהו, מקווה שלא אזכר בעוד משהו
  • היי פוקה

כן אני זוכרת שעברת את זה לא מזמן
    אפילו הגבתי לך בזמנו והיה לי כל כך עצוב בשבילך
    אבל כמו שאמרת כל עוד את לא חובה את זה על בשרך את לא יכולה להבין כמה זה קשה
    בעלי מאוד תומך ומרגיע ואומר לי שעדיף ככה מאשר בשלב מתקדם יותר או שהיה יוצא תינוק לא בסדר
    הוא אפילו רשם לי בפתק שהוא מבטיח שעוד חודשיים אני שוב בהריון (הלוואי)

פוקה, את לקחת עוד סבב של ציטוטק או רק בזכות הבדיקה הידנית הכל יצא?
    מחר יש לי בדיקה לראות מה קורה

ניסית להיכנס להריון אחרי הציטוטק או שאת מחכה למחזור?
    את הולכת לנסות טבעי או לעשות טיפול?

קראתי על הרבה בנות שניסו ישר אחרי הציטוטק ונכנסו להריון תקין בלי לחכות למחזור

אני לא יוגעת אם לחכות למחזור או לנסות אחרי הציטוטק בשאיפה שהכל יצא, האחות בבית חולים אמרה לי שהמחזור מגיע 3-4 שבועות אחרי הדימום של ההפלה ואז לבוא אחריו לבדיקה לרופא נשים ובמידה והכל בסדר אפשר להיכנס להריון

העניין הוא שקראתי שכל רופא חושב אחרת, יש כאלה שאומריםשאפילו לא צריך לחכות למחזור
    קראתי על מחקר שעשו שנשים אחרי הפלה בחצי שנה הראשונה הכי פוריות ונכנסות להריון תקין
  • אוקיח אז ככה..לקחתי סבב אחד בלבד של ציטוטק דרך הפה (למרות שהרוב מקבלות וגינאלי) ומיום רביעי עד שישי היה דימום חלש רק בניגוב וטיפות על הפד ויום שישי שהוא עשה לי את הבדיקה ידנית - הוא פתח את צוואר הרחם ואז הכל נפלט...(בבדיקה עצמה אמר לי שהכל סגור ואני אצטרך גרידה) אבךל כנראה שהוא ממש דחף שם וזה נפתח אן שזה היה צריך דחיפה קטנה בשביל להפתח כי בכל זאת הכדורים עשו משהו...
    בכל מקרה, אני הלכתי לבדיקת א.ס ביום שהייתי צריכה לטבול במקווה ואז אמרו לי שיש לי זקיק 21 מ"מ ורירית 7.3 שזה פשוט נתונים מעולים להיכנס להריון, כך שאני מבחינתי מנסה אפילו שלא קיבלתי מחזור...אנע יכולה לומר לך ששאלתי 3 רופאים ואחת מהן רופאה מקצועית שכל מה שהיא אומרת זה פשוט אמן והיא אמרה לחכות למחזור ומיד להתחיל לנסות, אין צורך לחכות....אם לא יצליח טבעי אחכה למחזור ואז
  • היי פוקה
    שהוא נפלט החוצה היה לך דימום מסיבי או סתם הוא נפלט בשירותים והיה דימום חלש
    הייתי היום בבדיקה, השק הריון יצא מהרחם, לא נשארו שאריות ברחם, בעקרון הוא נקי
    מה שכן הציסטה בצד ימין שנוצרה מהטיפול והייתה בהריון נשארה
    השק הריון בגודל 11 מ"מ נמצא כרגע בצוואר
    הרופאה אמרה שלפחות הוא עשה חצי דרך ושהכדורים אמורים לכווץ את הרחם לפלוט החוצה את השק ואז לפתוח את הצוואר כדי שהוא יצא
    גם אצלי היא אמרה שהצוואר סגור, עשתה בדיקה ידנית ונתנה לי שוב 4כדורי ציטוטק בשאיפה שהשק הריון יפלט מהצוואר
    היא אמרה לבוא לביקורת ביום חמישי ובמידה ולא יצא, צריך לעשות רק שאיבה
    מה זה אומר? האם זה אומר גרידה? כי הרי קראתי שגרידה זה שאיבה מהרחם, ואצלי הוא כבר בצוואר
  • היי פוקה

כמה זמן אחרי ההפלה היה לך ביוץ?
    המחזור שלך היה סדיר לפני זה?
  • היי פוקה
    קיבלתי ציטוטק בתשע וחצי ורק בארבע התחיל לי דימום שהייתי בשירותים
    דימום לא חזק אבל נראה לי שראיתי משהו קטן שיצא, יכול להיות שזה השק?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה