חום השחר- האם כדאי ? ועוד כל מיני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    ראשית רציתי לחלוק איתכן שבעלי כבר ממש לא רוצה להקשיב לי וקורא לי אובססיבית . הוא מפציר בי לא לחשוב ולא לחשב ימים כי זה מוציא לו את החשק...אני להפך, לא מצליחה להפסיק להתעסק בגוף שלי.

לאחר קצת חפירות באינטרנט החלטי להתייעץ לגבי מדידת חום השחר. האם זה באמת יעיל? האם ניתן לגלות את ההבדלים הקטנים האלה במעלות? ואם כבר יש מישהי שאכן משתמשת- האם צריך מד חום מיוחד או שמד חום רגיל ( דיגיטלי ) לצינון מספיק טוב?

בנוסף אני רוצה להמליץ לכולן לרכוש דיקות ביוץ מחו״ל באינטרנט, למשל דרך e-Bay. זה הרבה יותר זול. הזמנתי 100 בדיקות ב 60 ש"ח כולל משלוח מארה"ב. לפי מה שהספק מציין הבדיקות עומדות בדיוק באותם תקנים כמו הבדיקות שיש לי בבית ( שמיוצרות בסין דרך אגב). אצל ספק אחר מצאתי את הבדיקות שלי בדיוק בהרבה פחות כסף אבל המשלוח לוקח יותר זמן. בקיצור אם אפשר להתנחם לפחות במשהו אז זה זה.

1 תגובות
עמוד 1
  • היי..
    אף פעם לא ניסיתי חום השחר כי זה באמת דקויות וצריך להיות אחריי לפחות 3 שעות שינה ולמדוד באותו הזמן וכל מיני דברים שלא אפשריים מבחינתי..... זה גם ניראה נורא מוזר לסמוךעל זה
    אבל את יכולה לנסות..

הדרך הכי טובה היא פשוט החל מהיום ה 11/12 למחזור לשכב יום כן יום לא. ולהיות סבלניים....

זה טבעי שאנחנו יותר לחוצות ובודקות והם יותר רגועים ופחות מבינים את האובססיה הזו. אם זה כזה מפריע לו אל תגידי לו שבדקת ועכשיו צריך.. אלה כשאת יודעת שטלו הימים תיזמי וזהו

בהצלחהההה

ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה