פסימיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה אני אגיד לכם בנות, נכנסתי למין מצב רוח כזה. הבטא ביום חמישי ויש לי תחושה חזקה שגם הפעם זה לא זה. לא יודעת להסביר מאיפה זה בא אבל זה פשוט ככה, אולי זה שינוי מזג אוויר אבל פשוט כל הזמן מסתובב לי בראש שאצטרך לעבור עוד סיבוב.
    בעלי מאוד אופטימי ואומר שאני סתם חייה בסרט ושאני חייבת להיות חיובית, אבל יש לי מין הרגשה שגוף שלי החליט שלא מגיע לי.
    בקיצור סליחה על חפירה רציתי רק להציא את זה.
6 תגובות
עמוד 1
  • היי אלה. תנסי להישאר עם גישה חיובית. אנחנו אף פעם לא יודעות מה יכול להיות. מחזיקה לך אצבעות לבטא חיובית אמן!
  • אלה הגיוני שתרצי להגן על עצמך... או שזה הצליח או שלא.. נקווה שכן. אבל כבר לא בשליטתך. תנסי להחזיק מעמד לחמישי (:
    מחזקת אותך מרחוק
  • היי אלה
    אף פעם אי אפשר לדעת
    תהיי אופטימית ותחכי ליום חמישי

מחזיקה לך אצבעות
  • היי אלה,

אני ממש מבינה אותך, מרגישה בדיוק כמוך. ששום דבר לא קורה ושאם זה היה זה כבר הייתי מרגישה משהו. אבל אין לנו ברירה רק לחכות לבטא ולקוות לטוב
  • מממממהההההה. פפפפפפתתתתאאאאווווםםםםם. !!!!!!!!!!

אני לא מרשה לך להיות פסימית ....

תראה יקרה שלי, אף אחד לא יודע מה יהיה בחמישי, כל מה שיכולת לעשות , עשית ! כרגע , גם אם תחשבי שזה חיובי וגם אם תחשבי שזה שלילי ,זה לא ישנה את העובדה לכאן או לכאן ....
    גם אני הכנתי את עצמי לשלילי, הייתי אפילו אופטימית עם השלילי הזה שהכנסתי לעצמי לראש, וזה לא שינה את התגובה העצובה שלי בקבלת שלילי.
    מכאן מתבקש - תהני , תשכחי מהבדיקה בחמישי, זה הרי יגיע , אז עדיף לא להתענות עם המחשבות .... לכי לך , תעשי דברים שכיף לך איתם .... ותזכרי , שאם באמת תצטרכי לעבור עוד סבב, זה לא בידיים שלך, זו לא את שמחליטה על התוצאה ....

מאחלת לך שתהיה בטא חיובית בחמישי (כי לא מרגישים הריון לפני האיחור, ברוב המקרים)
    ואחריה תשעה חודשים עגולים ... עם תוצאה בריאה ושלמה

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • הי אלה, אולי ההורמונים משפיעים יותר חזק ממזג האוויר. גם לי יש גלים של אופטימיות ופסימיות וזה די תואם את שינוי ההורמונים בגוף. הבנות צודקות, זה לא אומר כלום.
    מאחלת לך בטא יפה בחמישי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה