הפסקת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    רציתי לשאול כמה דברים
    נכנסתי להריון כתוצאה מהזרעה עם הורמונים וכתוצאה מכך נוצרה גם ציסטה בשחלה הימנית
    ביום חמישי בביקורת שגרתית התברר שהפסיק הדופק בשבוע 9 וקיבלתי 4 כדורים של ציטוטק, היה לי דימום חלש והיום בביקורת 3 ימים אחרי הציסטה עדיין נשארה שאמרו לי שהיא תתמוסס לבד, והרחם נקי והשק הריון בגודל 11 מ"מ נמצא בצוואר
    הרופאה אמרה שהציטוטק גורם להתכווצות הרחם ופליטה של השק מהרחם ואחרי זה לפתיחת הצוואר ונתנה לי עוד 4 כדורים של ציטוטק בתקווה שזה יעזור כי הוא כבר עשה חצי מהדרך, מה שכן היא עשתה גם בדיקה ידנית ואמרה שהצוואר סגור
    היא אמרה לבוא לביקורת ביום חמישי ובמידה ולא יצא לבד עושים שאיבה
    רציתי לשאול
    1. האם שאיבה מהצוואר בלבד זה כמו גרידה ויכול לגרום לסכנות?
    2. האם זה מתבצע בהרדמה?
    3. האם צריך להיות בצום?
    4, במידה ויש צורך בשאיבה האם עושים את זה במקום או שצריך לקבוע לזה תור?
    5. במידה והכל נקי האם אפשר לנסות להיכנס להריון ישר אחרי הנפלה בלי לחכות למחזור?
    6. במידה והציסטה לא תתמוסס עד יום חמישי האם זה עלול להפריע לי לכניסה להריון לפני קבלת מחזור?
    7. מה עושים במידה ואין הריון ויש מחזור והציסטה לא התמוססה? האם יש דרך להוציא אותה לבד?
    8. האם ניתן להוציא את הציסטה בשאיבה במידה ולא תתמוסס לבד עד יום חמישי?

תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. שאיבה ו/או גרידה זה טכניקה דומה, יש סיכונים דומים
    2. כן
    3. כן
    4. תור
    5. כן, אבל עדיף לחכות למחזור
    6. לא
    7. לא, ואין צורך לעשות שום דבר
    8. לא