אני פשוט מתוסכלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, למי שזוכרת.. בינואר עברתי הפלה טיבעית לאחר מכן היה לי מחזור אחד ואחרון ב23.2 מאז רק הפרשות חומות ורודות לסירוגין ...ואני לא בהריון.אתמול קיימנו יחסים ופתאום ירד לי דם אז הפסקנו אחרי כמה שעות זה נרגע. זה פשוט מתסכל!!!!!!! אני אפילו לא יודעת אם אני צריכה ללכת למקווה על זה כי אני לא יודעת אם זה הפרשה או סוג של מחזור איזה סיוט מהלך.
2 תגובות
עמוד 1
  • שימ חמודה... מחזור אחרון בפברואר זה חריג. את מטופלת אצל רופא? הוא יודע על זה? את בטוחה שאת לא בהריון??

Lironle
  • כן בטח אני במעקב אצל גניקולוגית. היו לי גם כאבי בטן מטורפים במשך שבועיים מסתבר שזה היה בגלל התופעות לוואי של הברזל, הפסקתי לקחת לבינתיים עד שיהיה הריון שוב מקסימום אקח בטיפות ולא בקפסולות. הרופאה טוענת שיש שחלה פוליציסטית אבל זה לא מפריע לי להכנס להריון עובדה שאז נכנסתי להריון וזה נפל די מהר. אולי הרחם מתנקה אבל כמה זמן?! פעם אחרונה שעשיתי בדיקות דם היו ב2/4 וב6/4 שתיהן יצאו שליליות. החלטתי לקנות ערכת ביוץ אולי זה יעזור...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה