זירוז - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר הדר,
    הייתי רוצה להתייעץ כי הדעות בין הרופאים חלוקות,
    בשבוע 37 העוברית התהפכה למצב עכוז, בשבוע 38 ביצעו לי היפוך שלא הצליח וקבעו לי תור לניתוח קיסרי , הניתוח שלי היה צריך להיות ביום חמישי הקרוב בשבוע 39+3 אך היום אני בשבוע 38+6 והלכתי לעשות אולטרסאנוד וגילנו שהעוברית התהפכה לבד למצב ראש, הטכנאית אמרה שיש המון מים והיא יכולה להתהפך שוב למצב עכוז, התקשרתי לחדר לידה והם אמרו שהם לא עושים זירוז על דבר כזה, אך אני מפחדת שהעוברית תתהפך שוב לעכוז, מה נהוג לעשות במצב כזה האם לעשות בכל זאת זירוז או לחכות ללידה רגילה שהעוברית עלולה להתהפך שוב ואז להיכנס לניתוח חירום

אוסנת
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אפשר (וכדאי) לעשות זרוז

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה