חדשה בקבוצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות...
    קוראת את ההתכתבויות שלכן כבר מאתמול.... ואתן ממש תומכות ועוזרות אחת לשניה... :)

אז ככה אני התחלתי תהליך של הפריה אחרי 2 הזרעות שלא צלחו... ובגלל שיש בעיה במורפולוגיה של הזרע עברנו לטיפולי הפריה חוץ גופית...
    כרגע מזריקה דק קפיטול וביום חמישי הולכת למעקב אצל הרופא שלי...

רציתי לדעת ממכן, לאחר השאיבה וההחזרה כמה זמן צריך לנוח, מה זאת אומרת לנוח ? האם רק לשירותים מקלחת אוכל וכו...
    כל התהליך מלחיץ אותי מעט נקווה שיעבור בהצלחה :)

חג שמח
11 תגובות
עמוד 1
  • היי, גם אצל בעלי יש בעייה במורפולוגיה של הזרע 0% תקינים- (הרופא אמר שיש זרעים תקינים בודדים מאוד).
    אני עברתי שני סבבים: 1. עם שאיבה והחזרה. 2. החזרת בלסטוציסט מוקפא.
    אני עשיתי הכל כרגיל בלי להרים חפצים כבדים בכלל. הרופא שלי אמר שאין צורך לנוח, אלא להתנהג כרגיל- וכמובן לא לעשות דברים שמצריכים הרבה אנרגיה.
    אחרי השאיבה ביקשתי שיתנו לי משכך כאבים וכשהשתחררתי משם לא הפסקתי לשתות, וזה הדבר שהכי עזר לי( בערך 4 בקבוקים של 750 מ״ל).
    אני גם חדשה פה בפורום ואני חייבת להודות שבימים הספורים שאני כאן, יש לי תחושה טובה מאוד!!!
    חיבוק :)

Mali
  • שכחתי לצין שאני עוד לא הצלחתי להגיע לטיפול המנצח, אני בתאריך 22.04 צריכה לעשות בדיקת בטא, אבל מאוד לא אופטימית:(

Mali
  • שלום לך רוצה מאוד .... ברוכה הבאה לשהות מינימאלית ....

אני אחרי השאיבה נחתי יום אחד, אחרי יום נוסף חזרתי לעבודה ובשעה 14:00 בוצעה ההחזרה .... מאז השאיבה חזרתי בעיקרון לשיגרה רגילה , אבל לא הרמתי כבד, לא ספורט, והייתי מאוד רגישה לצרכים של הגוף והנפש שלי, כלומר, אם הייתי עייפה הלכתי לישון, אם הייתי רעבה אכלתי , ואם לא אז לא.... שתיתי הרבה וזה לא עשה לי טוב, אז הורדתי קצת את כמות הנוזלים שהכנסתי ...

מקווה שעזרתי לך ....
    תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • תודה בנות על התמיכה.
    ממה שזכור לי כשהסבירו לנו על התהליך האחות הסבירה שאחרי השאיבה פחות קריטי לנוח אך לאחר ההחזרה חובה לנוח לפחות יומיים כי העובר שהוחזר לרחם צריך להיקלט בחמישה ימים שלאחר ההחזרה... אני אשאל שוב ביום חמישי ואעדכן אתכן...
    חג שמח ובשורות טובות לכולנו...

באם יש לעוד בנות טיפים/עצות אשמח לקבל....
  • הי ברוכה הבאה , תירטי זה מאוד אישי לכל אחד, אני אחרי שאיבה מאוד סובלת מכאבים אז אני בערך יומיים מרותקת למיטה. אחרי החזרה אני נחה יום אחד אבל שוב זה מאוד תלוי כי למשל אחרי החזרה ראשונה היו לי דימומים הערך מיום השביעי אז שבועיים קמתי רק פיפי.
    את תרגישי את הגןף שלך לבד ואת מה שאת צריכה ומרגישה.
    בכל מיקרה דיהעה המון בהצלחה ושהשהות דלך פה תהיה מינימלית
  • ברוכה הבאה... גםנאני שאלתי את השאלות האלו.. הדעות ילוקות אם כי רוב הרןפאעם אומרים לךמלחזור לפעילות מלאה ורגילה רק שמרי על עצמך מפעילות אינטנסיבית. אני הרגשתי שאני צריכה יום מנוחה כי פחדתי.. וגם נמנעתי מיחסי מין שבוע וחצי. זה לא עזר... וחברה מנוסה נקלטה אחרי שנים דווקא בשבוע שהיא נאלצה לתפקד כרגיל עם ילדה בבית.. לדעתי זה עניין של תחושה.. אם זה יסתדר לי עם העבודה אקח חופש ואם לא אז לא..(: בהצלחה
  • היי ברוכה הבאה... אני הייתי בבית כמעט שבוע אחרי השאיבה וההחזרה. אני יכולה להגיד לך שהיה לי כיף מאוד בלי לחצים ועצבים של העבודה. אחרי שני התהליכים הרגשתי בסדר קצת חלשה אבל לא משהו שמצריך שהייה בבית, נשארתי כי סתם רציתי להתפנק. בסופו של דבר זו החלטה שלך. אני יכולה להגיד לך שעכשיו לצערי אני מתחילה את התהליך מחדש אבל אני מתכננת לחזור לשגרה ישר. שיהיה המון בהצלחה !
  • היי בנות
    תודה על העצות... נראה לי שאקשיב לגוף שלי באותם הימים ונקווה לטוב :)

היום קיבלתי וביום חמישי יש לי תור לרופא... בינתיים הולך לפי מה שחשבתי....
    באיזה ימים בערך מתחילים להזריק הורמונים?
    נמאס לי כבר מהזריקת דקקפטיל ...
  • היי רוצה מאוד, אני הזרקתי דקפפטיל עד לקבלת מחזור וכאשר קיבלתי מחזור, הזרקתי גם הורמונים (גונל f) וגם דקפפטיל עד שהרופא אמר לי להזריק אוביטרל ולהגיע לשאיבה.

תותית
  • היי מותק וברוכה הבאה לבית חם ומחבק!
    לגביי השאלות אני לא מבינה, אבל הבנות המהממות כאן יכולות לעזור לך..
    מאחלת לך בהצלחה ואנחנו כאן תמיד :)
  • ברוכה הבאה לשהות קצרצרה!

מאחלת לך המון בהצלחה!

אפרסקית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה