חוות דעת שלכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    רציתי להתייעץ איתכן:
    אני מטופלת כרגע ברמת גן. אני מאוד מרוצה מהרופאה ומהצוות שם. הבעיה היא אין לי רישיון נהיגה ואין תחבורה ציבורית נוחה לשם. אז עד עכשיו בעלי היה מסיע אותי לשם כל פעם.
    עכשיו עברנו לגור ברמת אביב. חשבתי לעבור למרפאה יותר קרובה. מה אתן חושבות? עדיף להישאר עם אותה רופאה או עדיף יותר קרוב (זה לא רק המרחק, אני לא אוהבת להיות לא-עצמאית)? יש לכן המלצות לרופאים באיזור רמת אביב? אני בכללית.

תודה ושבוע טוב.
3 תגובות
עמוד 1
  • היי.. אני מהצפון לא יכולה לעזור עם המלצות...
    ולגבי שינוי המקום - לפעמים טוב להשאר במוכר והבטוח ולפעמים משנה מקום משנה מזל. אז מה שמרגיש לך יותר...

בהצלחה (:

ליטלילי

• הי כינור גדול .... בוקר טוב ...

אני לא מכירה ולכן לא אוכל להמליץ לך ....

אבל בנושא המרפאה ,אני הייתי אומרת לך ללכת ולנסות מרפאה אחרת שקרובה לך , יכול להיות שתהיה מרוצה בדיוק כמו ברמת גן ואז תישארי , ובעצם תרוויחי את העצמאות שלך . ויכול להיות גם שלא תתחברי למרפאה החדשה , במקרה הזה תחזרי למרפאה שלך ותעשי מאמצים להגיע .

אני חושבת שעצמאות בטיפולים מאוד חשובה לי, גם ככה יש הרגשה שמובילים אותך, ששולטים לך בגוף , ואח״כ שאין לך שליטה .... הכל מאוד לא יציב .... עצמאות יכולה לחזק את תחושת הביטחון והמסוגלות שלנו ... בכל אופן אצלי זה ככה ...

שיהיה לך המון בהצלחה ....בכל דרך בה תבחרי .

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • תודה רבה לכן! חוות דעת שלכן מאוד חשובה לי!
    העלתן דברים שלא הייתי מודעת להם. ג'ירפה אני מסכימה איתך לגמרי. ליטלי, אולי שינוי מקום באמת יביא שינוי מזל. תודה בנות. אני אדבר עם הרופאה ביום חמישי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה