משהו שהייתי חייבת להעביר לכן!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מאוד מאמינה בדת ויודעת שכל מה שקורה לטובה... אני קוראת כל בוקר ברכות השחר ובמשפט הראשון את מודה לבורא עולם שהתעוררת, היום קראתי משהו וחשבתי שאני חייבת להעביר את זה אליכן...
    ״מודה אני ליפניך מלך חיי וקיים שהחזרת בי נשמתי בחמלה,
    מודה אני על כל תא ותא שנח ושב לפעילותו, וגם על כל אותם אלו שהמשיכו לעבוד במשך הלילה, מודה על כל איבריי שמתפקדים, על היכולת שלי לראות, להתבונן, לשמוע, להקשיב, להאזין, להריח, לטעום, לחוש. על היכולת שלי ללכת לנשום לרוץ לחייך ולצחוק, לבכות ולהתרגש. מודה על שבריאה אני, מודה אני לפניך על לילה של שינה טובה, לילה מלא בחלומות, שינה עמוקה ומתוקה. גופי מודה על המיטה והמזרון, על הסדינים השמיכה והכילה שגופי חוזר ושב אליהם כל לילה מחדש, אותם אלו שמאפשרים מנוחה מאפשרים לגופי לאסוף תאי שחרור ורגיעה.
    מודה אני על הקימה כל יום למציאות מאפשרת, מציאות של ל-י-ד-ו-ת של מפגשים עם נשים ואנשים, של הרבה מגע מציאות של אהבה של נתינה קבלה והכלה. מודה אני על הפשטות שחווה, פשטות שמאפשרת מציאת איזונים, שמראה לי את דרכי שמלמדת אותי על פרספקטיבה, פשטות שמאפשרת לי להשיל מעליי שוליים שלא זקוקה להם יותר, פשטות שמאפשרת לי מיקוד.
    מודה אני לפניך על הטבע העצום והקסום שאני חייה בו, על העצים על הפרחים על הירוק הרב, על הזוחלים והציפורים, על קולות ומראות הטבע, על המים על הגשם על השמיים ועל העננים טבע שמאפשר לי פתיחות מביא עימו הרבה פתיחות ויצירתיות טבע שמשחרר אותי מפחד, שמאפשר לי קירבה לכל חושייי. טבע שמאפשר לי נשימה טובה,
    מודה אני על כל הרגעים אלו שיותר קלים וגם אלו שפחות קלים, היותר קשים והפחות קשים, שמאפשרים לי לגדול ללמוד להתחזק להאמין לבטוח ולתת אמון, להוקיר להכיר לעצור ולהתקדם. להכיל ולהיות מוכלת, רגעים של עשייה וגם של מנוחה, וגם על רגעים שמביאים עימם כעס ותסכול, עצב וחוסר הבנה אלו רגעים שלומדת מהם כלכך הרבה!
    מודה אני על כל אותם כוחות ויכולות שמגלה בתוככי, על אותם כוחות פנימיים וחיצוניים, מודה אני על האנשים המדהימים שמקיפים אותי, חובקים אותי ומחזקים אותי, מודה על אותם אלו שקרובים אלי פיזית, אותם אלו שחיה בינהם בחודשים האחרונים, אלו שמקבלים אותי כמו שאני, אלו שנותנים בי כוחות, מודה אני גם על אותם אנשים שרחוקים מימני פיזית, ויחד עם זאת קרובים בהרגשה. מודה על תחושת הליווי והרבה חיזוקים שמקבלת מאותם מפגשים. מודה על ההדדיות על החיבוק על שעוזרים לי לראות את דרכי, מודה על מי שאני, מודה על התעוזה ועל האומץ, על ההתמודדות ועל הנחישות! על ההקשבה לכל איבר ואיבר, ובעיקר על ההקשבה שלי לליבי, על הערנות שלי לסביבתי ולעצמי, מודה אני על הימים ועל הלילות, על ההזדמנות המיוחדת בשבילי לחוות חיים שכאלו, תודה גדולה.
    מודה אני לפניך מלך חיי וקיים!!!

לילוש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה