החזרת עוברים מוקפאים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי....
    לפני שבועיים עשיתי החזרה של עוברים מוקפאים זה כבר פעם שלישית שאנחנו מנסים. ביום ה 8 לאחר ההחזרה התחילו לי הפרשות חומות וזה נמשך עד עכשיו. היום התחיל להיות לי גם דם אדום והתחילו לי דקירות קטנות בבטן אבל ממש ממש למטה והתכווצויות בבטן למעלה זה משהו שאין לי אף פעם בזמן המחזור. מחזור אחרון אני קיבלתי ב 23.3 . אני צריכה לעשות בדיקת דם עוד כמה ימים בגלל שלגוף שלי לוקח יותר זמן מהרגיל כדי לראות את ההורמון. אם מישהו שמע פעם על משהו דומה אשמח לשמוע כי זה מלחיץ אותי
    תודה רבה
3 תגובות
עמוד 1
  • מאמי היה לידבר כזה בהחזרה רגילה, הרופא הסביר לי שזה יכול להיות ושיש נשים שיש להם דימומים והפרשות לאורך כל ההריון,זה אל אומר כלום תשארי רגוע עד הבדיקה רק תעדכני את הרופא שלך כי לי הגדילו תמיכה בגלל הדימומים.
  • אני נקלטתי ועדיין יש לי הפרשות ודימומים. כבר שבוע 9

מצד שני גם יכול להיות הריון כימי שנופל

את לא תוכלי לדעת אם לא תעשי בדיקת דם..

לא שמעתי על תופעה שצריך בה לבדוק בטא מאוחר יותר. למה זה קורה? יום 12-14 של המחזור בדרך כלל בודקים

בהצלחההה

ליטלילי

• המון המון תודה בנות. עכשיו אני נרגעתי קצת. אני הולכת לעשות בדיקה היום. מקווה לתוצאה חיובית ואז אני הודיע לרופא שלי. תודה תודה תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה